صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

جذب ۱۰ هزار پرستار در آزمون استخدامی وزارت بهداشت

معاون پرستاری وزارت بهداشت از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.
کد خبر : 869417

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس عبادی درخصوص جذب نیروی پرستاری در آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۸ مهر ۱۴۰۲ به منظور جذب ۲۵ هزار نیرو برگزار خواهد شد.

وی افزود: از این تعداد، ۱۰ هزار نفر نیروی پرستاری مستقیماً در بخش درمان و ۲ هزار نیروی پرستاری در سایر بخش‌ها مانند فوریت‌های پیش بیمارستانی و حوزه بهداشت مشغول به کار خواهند شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین بیان کرد: مجوزهایی که صادر شده بر اساس تخت‌ها و بیمارستان‌های تازه‌تأسیس یا بخش‌های توسعه‌ای بیمارستان‌ها خواهد بود و چنانچه در مناطق محروم تخت‌ها و مراکز جدید ایجاد شده باشد، نیروی پرستاری به صورت عادلانه توزیع خواهد شد.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنا نیست، گفت: خوشبختانه با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشورمان تقلیل پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰۹ هزار نفر اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری و بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول به خدمت هستند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت عنوان کرد: اکنون نسبت پرستار به تخت ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت ۱.۲ است و امیدوارم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ طی سال های آتی برطرف شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر