صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲

کارآفرینان فناور در حوزه‌های فناوری راهبردی توسط معاونت علمی رئیس‌جمهور حمایت می‌شوند

شیوه نامه برنامه «حمایت معاونت علمی از کارآفرینان فناور در حوزه‌های فناوری راهبردی» تدوین شد که از کارآفرینان فناور حمایت شود.
کد خبر : 869318

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به دنبال آن است تا تحت برنامه نـوآفــرین، ضمن شناسـایی فنـاوران و محققـان کـارآفـریـن، حمایـت از آن‌ها را به‌صورت عـدالت محــور و بـر اســاس جذابیت اعتبارسنجی ایده‌های ارائــه شده اعطا کند و بیش از پیش به تحــقق اقتصـاد دانش‌بنیان در کشور کمک کند.

این طرح به دنبال تجربه موفق مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا در برگزاری برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا ارائه شده است. این برنامه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در طول پنج سال به حمایت از فناوران کشور پرداخت و منجر به تشکیل بیش از ٧٥ هسته فناور در حوزه فناوری‌های پیشرفته شد.

تاکنون ٢٠ شرکت فناورانه از میان خروجی‌های برنامه تشکیل شده و محصولات خود را به فروش رسانده‌اند. این آمار نشان می‌دهد که مدل برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا در تقویت کارآفرینی و شکل‌گیری استارت آپ های فناورانه موفق بوده است و می‌توان با اجرای این برنامه در سطحی بالاتر و گستردگی بیشتر، امکان توسعه کارآفرینی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را در کشور فراهم کرد. 

مأموریت و هدف این برنامه، برگزاری فراخوان‌های عمومی در سطح ملی، تعامل با ستادهای توسعه فناوری به منظـور شناسـایی و انتخـاب فنــاوران دارای ایده‌های کاربردی، حمایت مادی و معنوی از کارآفرینان به کمک ستادهای توسعه فناوری و دبیرخانه و به همرسانی کارآفرینان و شتاب‌دهنده‌ها یا شرکت‌های فناور است.

حمایـت‌های برنـامـه نـوآفریـن بـه طرح‌هایی تعلق می‌گیـرد کـه در بازه میان ایده کاربردی (سطح آمادگی فناوری ٢) و محصول اولیه یا MVP (سطح آمادگی فناوری ٥ تا ٦) قرار دارند.

بر اساس ساختار بودجه‌ریزی تدوین شده، هزینه‌های برگزاری فراخوان، برگزاری جلسات ارزیابی اولیه و نهایی و گزارش ارزیابی مختصر، حمایت از شتاب‌دهنده‌ها در برگزاری دوره اعتبارسنجی و شراکت با تیم‌های فناور و سایر هزینه‌های دبیرخانه در امر نظارت و هماهنگی با سازمان‌های ذی‌نفع (صندوق و ستاد‌ها و شتاب‌دهنده‌ها) بر عهده مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معـاونت علمـی، فنــاوری و اقتصــاد دانش‌بنیان است.

هزینه‌های حمایت مالی از تیم‌های فناور (پرداخت حمایت در تعامل با صندوق و به‌صورت پشتیبان یا مکمل خواهد بود)، نظارت بر هزینه کرد حمایت‌های اعطایی، تهیه گزارش تفصیلی ارزیابی (اختیاری)، ارائه خدمات منتورینگ، راهبری و مشاوره توسط شتاب‌دهنده‌ها به تیم‌های فناور (اختیاری) بر عهده ستاد‌های فناوری و هزینه‌های حمایت مالی از تیم‌های فناور (تا سقف ٥ میلیارد ریال) هزینه‌های کارگـزاری صندوق در حیـطه ارزیـابی تفصیلی صندوق، ارائـه گـزارش، دفــاع در کمیتـه گـرنت، اتصـال میــان تیـم فنـاور و شرکـت دانش‌بنیان و نظارت بــر حمایت اعطایی بر عهده صندوق نوآوری و شکوفایی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر