صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شناسایی سلول‌های سرطانی با میکروسکوپ‌های مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل

گوگل یک میکروسکوپ واقعیت افزوده ساخته است که پیشرفت‌های هوش مصنوعی را طبقه‌بندی کرده و شناسایی سلول‌های سرطانی یا پاتوژن‌ها را آسان‌تر می‌کند.
کد خبر : 869110

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از انگجت، گوگل یک میکروسکوپ واقعیت افزوده «ای‌آرام» (ARM) را نمونه‌سازی کرده است که پیشرفت‌های هوش مصنوعی برای همپوشانی شاخص‌های بصری، مانند نقشه‌های حرارتی در زمان واقعی استفاده می‌کند. گفته می‌شود این افزونه هوش مصنوعی طبقه‌بندی نمونه‌ها و شناسایی حضور سلول‌های سرطانی یا پاتوژن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

«ای آر‌ام» نخستین بار در سال ۲۰۱۸ به صورت عمومی معرفی شد و هنوز برای تشخیص بیماران مورد استفاده قرار نگرفته است. اکنون ۱۳ نمونه اولیه ازای آر‌ام وجود دارد که هنوز به آزمایش‌های قابل توجهی نیاز است تا بتواند به پزشکان روزمره کمک کند. با این حال، به گفته گوگل، هدف ایجاد سیستمی است که بتواند در میکروسکوپ‌های نوری موجود که در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها یافت می‌شوند، مقاوم سازی شود. سپس میکروسکوپ‌های مجهز به ای‌آر‌ام می‌توانند انواع بازخورد بصری از جمله متن، فلش، کانتور، نقشه‌های حرارتی یا انیمیشن‌ها را فراهم کنند که هر کدام متناسب با اهداف ارزیابی منحصر به فرد هستند.

براساس گزارش سی‌ان‌بی‌سی، واحد نوآوری دفاعی وزارت دفاع در حال مذاکره با گوگل است تا امکان توزیع ای‌ آر‌ ام را از طریق ارتش فراهم کند، با این امید که این امکان پاییز امسال در اختیار برخی از کاربران دولتی قرار گیرد. انتظار می‌رود ای‌ آر‌ ام  قیمتی بین ۹۰ هزار تا ۱۰۰ هزار دلار داشته باشد که احتمالا فراتر از ابزار‌های ارائه دهندگان سلامت محلی است. ما از گوگل درخواست کرده‌ایم تا اطلاعات بیشتری در مورد پیشرفت برنامه و جدول زمانی احتمالی در دسترس بودن داشته باشد و در صورت شنیدن آن به روز رسانی خواهد شد.

این نخستین باری نیست که «گوگل هلث» (Google Health) پا به عرصه سرمایه‌گذاری در ابزار‌های مبتنی بر هوش مصنوعی می‌گذارد؛ ابزار‌هایی که نه تنها دقت تشخیص را افزایش می‌دهند، بلکه به پرکردن خلأهای پزشکی که در آن‌ها دسترسی محدودی به پرسنل بهداشتی وجود دارد، کمک می‌کنند.

براساس گزارش رویترز، این غول فناوری به همکاری با استارت‌آپ‌هایی که در زمینه هوش‌مصنوعی برای بهبود مراقبت‌های بهداشتی سرمایه گذاری می‌کنند، اشاره کرده است به طوری که پیش‌بینی می‌شود در دهه گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار روی هوش‌مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده باشد. این امر به ویژه با در نظر گرفتن پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر کمبود ۱۵ میلیون نیروی بهداشتی در سراسر جهان تا سال ۲۰۳۰ قابل توجه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر