صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
درجلسه‌ای؛

برنامه‌های ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک تشریح شد

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمیف فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برنامه‌های این ستاد را در نشستی تشریح کرد.
کد خبر : 868458

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «هوش مصنوعی در صنایع و معادن» با همکاری ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک و کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی رایانه‌ای برگزار شد.

در ابتدای این نشست، رشاد حسینی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک به تشریح اولویت‌های برنامه‌های ستاد پرداخت که از جمله آن‌ها حمایت از طرح‌های توسعه فناوری در قالب طرح‌های همکاری میان دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتی، حمایت از پروژه‌های تحقیق و توسعه صنایع و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه اشاره کرد.

وی گفت: همچنین حمایت از طرح‌های تجاری‌سازی فناوری متناسب با نیاز‌های جامعه و اقتصاد، حمایت از برنامه‌های شتابدهی، مراکز نوآوری تخصصی، مشارکت در تدوین و به روز رسانی استاندارد‌های مرتبط با فناوری، حمایت از توسعه و ارتقاء هدفمند زیرساخت‌های تخصصی فناوری‌های اولویت‌دار و فعالیت‌های ترویجی، فرهنگسازی و پذیرش فناوری، پایش و رصد فناوری در کشور از برنامه های این ستاد است.

حسینی تاکید کرد: راه حل توسعه سریع فناوری در کشور، تحریک سمت تقاضا است به طوری که شرکت‌های صنعتی، مالی و تجاری ترغیب به اعلام نیاز‌ها شوند تا شرکت‌های دانش بنیان و هسته‌های نوآور بتوانند برای آن نیاز‌ها راه حل ارایه کند.

در ادامه نشست، حضار به طرح نقطه نظرات و موانع حوزه فعالیت خود در ارتباط با فناوری هوش مصنوعی و رباتیک پرداختند که از جمله آن‌ها عدم دسترسی به دادگان صنعتی، جذب و نگهداشت منابع انسانی، عدم شفافیت بازار و ضعف در رقابتی بودن بازار، فرآیند اخذ مجوز‌های مختلف از جمله مجوز پدافند غیر عامل و مجوز افتا، نیاز به مشارکت جدی نهاد‌های حاکمیتی برای اعتمادسازی، مکلف‌سازی و تسهیل‌گری، عدم وجود آزمایشگاه‌های تخصصی ارزیابی و اعتبارسنجی محصولات و خدمات هوش مصنوعی، عدم ظرفیت سازی برای پروژه‌های هوشمندسازی و هوش مصنوعی و شناخت ناکافی مدیران صنعتی از قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و راه‌کار‌های هوش‌مصنوعی.

انتهای پیام/

ارسال نظر