صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

راه‌اندازی دانشکده سامانه‌های هوشمند برای توسعه مبانی علمی هوش مصنوعی

رئیس دانشگاه تهران گفت: در دانشگاه تهران دانشکده‌ای تحت عنوان سامانه‌های هوشمند را در مجموعه دانشکدگان علوم و فناوری‌های میان رشته‌ای راه اندازی کرده ایم.
کد خبر : 868400

محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره رشته‌های نوظهور اظهار کرد: به فکر چاره‌ای برای فاصله گرفتن از روش‌های سنتی آموزش هستیم؛ چرا که با توسعه فناوری‌ها و تجهیز شدن دانشگاه‌ها امکان روش‌های هیبریدی و تجهیز کلاس‌های درس به امکانات هیبریدی را فراهم می‌کنیم. 

وی افزود: به کارگیری هوش مصنوعی در کارکرد‌های دانشگاهی باعث خارج کردن دانشجو از نقش متکلم وحده و منفعل می‌شود و می‌تواند فعالیت و نشاط را در طول دوران تحصیل خود به ارمغان بیاورد. 

مقیمی تصریح کرد: محیط رکود و خوابیدگی و نبود انگیزه در درون دانشگاه سال گذشته اعتراض دانشجویان را به همراه داشت، به هر حال باید از ایده و ابتکارات دانشجو نهایت استفاده را ببریم که این مسئله در روش‌های سنتی غیر قابل دسترسی است و قابل پیاده کردن نیست. 

رئیس دانشگاه تهران گفت: با طراحی روش‌های نو و کمپ‌های مهارتی فضایی را فراهم می‌کنیم تا استاد و دانشجو رابطه تعاملی دو طرفه با یکدیگر داشته باشند و به اینصورت روش استاد محوری به معنای واقعی محقق شود، اگر بتوانیم بخشی از این موضوع را در نیمسال اول تحصیلی پیاده کنیم مسیر را برای شروع نقطه عطف در روش‌های آموزشی بازخواهیم کرد. 

مقیمی اضافه کرد: دائما در حال بروز رسانی سرفصل دروس هستیم و فرایند‌ها را تسهیل کرده ایم و برای این کار ابتکار عمل گروه‌های آموزشی را بکار می‌گیریم و معتقد هستیم که باید هر ۵ سال یکبار سرفصل دروس تغییر یابد، اما در نظام آموزش عالی شاهد پابرجا ماندن سرفصل دروس به میزان چند سال تا چند دهه هستیم. 

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه، با توجه به پیشرفت علم چاره‌ای جز بازنگری سرفصل دروس نداریم، تاکید کرد: هوش مصنوعی جزء ضروریت‌های جامعه است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به توسعه این رشته تاکید ویژه‌ای دارند و در دانشگاه تهران دانشکده‌ای تحت عنوان سامانه‌های هوشمند را در مجموعه دانشکدگان علوم و فناوری‌های میان رشته‌ای راه اندازی کرده ایم و در آن از علم اعضای هیئت علمی اصلی و وابسته جهت تدریس رشته‌ها استفاده می‌کنیم تا به توسعه مبانی علمی و تقویت کارورز‌های هوش مصنوعی اقدام کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر