صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند

فضاپیمای سایوز حامل فضانورد آمریکایی و دو فضانورد روسی در ایستگاه فضایی بین‌المللی پهلو گرفت.
کد خبر : 868331

به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، فضاپیمای سایوز حامل فضانورد آمریکایی و دو فضانورد روسی شب گذشته در ایستگاه فضایی بین‌المللی پهلو گرفت.

این سایوز که ام‌اس-۲۴ (MS-۲۴) نامیده می‌شود، در حالی به ایستگاه فضایی متصل شد که در فاصله ۲۶۰ مایلی (۴۱۸ کیلومتری) بالاتر از شرق قزاقستان پرواز می‌کرد. مسافران سایوز لورال اوهارا از ناسا و اولگ کونوننکو و نیکولای چاب از روسکاسموس بودند.

تصاویر زنده تلویزیونی نشان داد که فضاپیمای روسی روز جمعه از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان برای پیوستن سه فضانورد آمریکایی و روسی به خدمه ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد.

آژانس فضایی روسکاسموس روسیه گفت که در ساعت ۱۸۵۳ به وقت گرینویچ (حدود ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران)، فضاپیمای سایوز ام اس-۲۴ در ایستگاه فضایی بین‌المللی پهلو گرفت.

اوهارا و چاب در اولین پرواز فضایی خود هستند، در حالی که کونوننکو پنجمین پرواز خود را انجام می‌دهد.

انتظار می‌رود فضانوردان روسی پس از یک سال به زمین بازگردند، در حالی که اوهارا قرار است حدود شش ماه دیگر به زمین برگردد. این فضانوردان به خدمه فعلی اکسپدیشن ۶۹، از جمله فرمانده سرگئی پروکوپیف از روسکاسموس پیوستند.

 فضاپیمای روسی حدود ۱۲۰ کیلوگرم محموله شامل تجهیزات عکس و فیلم، وسایل شخصی فضانوردان، غذا و تجهیزات برای آزمایش‌های علمی را به ایستگاه فضایی بین المللی تحویل داد.

در طول سفر‌های طولانی‌مدت ۷۰ و ۷۱ که در مجموع ۳۷۵ روز طول خواهد کشید، فضانوردان چهار راهپیمایی فضایی در چارچوب برنامه روسیه انجام داده و تحقیقات علمی را انجام می‌دهند. انتظار می‌رود چهار فضاپیمای باری پروگرس در طول این دوره به سوی ایستگاه فضایی بین‌المللی بروند.

فضاپیما‌های باربری پروگرس از سال ۱۹۷۸ و به دنبال در مدار قرار گرفتن ایستگاه فضایی سالیوت-۶ که به دو لنگرگاه مجهز بود،  برای رساندن سوخت، غذا، لوازم یدکی و دیگر وسایل مورد نیاز فضانوردان به کار گرفته شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر