صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۵۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲
با تمرکز بر پایان‌نامه عملی؛

دانشجوی دانشگاه آزاد موفق به کسب بورسیه تحصیلی دکتری در انگلستان شد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز موفق به کسب تنها بورسیه تحصیلی دکتری از دانشگاه لافبرو انگلستان شد.
کد خبر : 868075

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشجوی ارشد مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز موفق به کسب تنها بورسیه تحصیلی دکتری از بین متقاضیان مختلف کشور‌های اروپایی و آسیایی در یک رقابت فشرده از دانشگاه لافبرو انگلستان شد.

مهدی زنگنه از دانشجویان ارشد گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، عضو تیم تحقیقاتی نیروگاه خورشیدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در مرکز تحقیقات این دانشگاه انرژی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از موفقیت مهدی زنگنه که از دانشجویان ارشد گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز است در مصاحبه چند مرحله‌ای و فشرده موقعیت بورسیه دکتری دانشکده مهندسی برق دانشگاه لافبرو به‌رغم حضور بیش از ۲۰ متقاضی منتخب از سراسر دنیا به عنوان تنها پذیرفته این رقابت فشرده و علمی انتخاب شده است، خبر داد.

علی افروس به نقل از استادان گروه برق دانشکده مهندسی و گفت‌وگوی مستقیم با این دانشجو دلایل عمده موفقیت او را تمرکز بر پایان‌نامه عملی و تجربیات ارزنده در تیم تحقیقاتی نیروگاه خورشیدی دانشگاه عنوان کرد. 

رئیس دانشگاه آزاد استان خوزستان عنوان کرد: قطعاً ریل‌گذاری صحیح و سیاست هدایت پایان‌نامه‌ها در قالب نظام موضوعات که از چند سال گذشته به عنوان رویکرد حل مسئله در دانشگاه آزاد آغاز شده، چراغ اصلی و هموارکننده این موفقیت‌هاست. 

وی در توضیح قالب پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد زنگنه گفت: این کار در ارتباط با طراحی یک کنترل کننده هوشمند فازی برای مدیریت انرژی سیستم قدرت ترکیبی خانگی شامل انرژی خورشید، باتری و برق شبکه بوده که پیاده سازی آن در ابعاد آزمایشگاهی انجام شده و دستگاه ساخته شده اکنون در آزمایشگاه تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه موجود است.

افروس توضیح داد: در این پایان‌نامه عملی هدف مدیریت انرژی در سیستم قدرت ترکیبی بوده تا زمینه‌ استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در ابعاد واقعی و به صورت انبوه فراهم شود. خروجی این مطالعه در قالب چهار مقاله در مجلات معتبر فارسی و انگلیسی، شامل دو مقاله ISI، یک مقاله اسکوپوس و یک مقاله علمی پژوهشی به چاپ رسیده و در دسترس است.

 ابراهیم آقاجری عضو هیئت علمی گروه برق و استاد پایان‌نامه دانشجو و سرپرست تیم تحقیقاتی نیروگاه خورشیدی دانشگاه آزاد اهواز با توجه به پیگیری و هدایت این مصاحبه در این مدت در خصوص مسائلی که در مصاحبه علمی زنگنه مطرح شد، بیان کرد: قطعاً وجود پروژه‌ عملی پیاده سازی شده در ابعاد آزمایشگاهی به عنوان پایان‌نامه و تلاش وافر و حضور مستمر مهندس مهدی زنگنه در اجرای نیروگاه تحقیقاتی خورشید نقشی کلیدی در این مصاحبه‌های تخصصی دانشگاه لافبرو ایفا کرد.

وی تشریح کرد: شگفتانه این مصاحبه‌های تخصصی اهمیت و تمرکز تیم داوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه لافبرو انگلستان و سوالات متعدد در ارتباط با جزئیات اجرایی، نحوه‌ محاسبه‌ توان، چگونگی عملکرد سیستم کنترل فازی در مقالات چاپ شده بود؛ بنابراین از این منظر مهم‌ترین وزنه که هیئت داوران را در مورد صلاحیت متقاضی قانع کرد، تفکر کاربردی و حل مسئله توسط متقاضی بوده که این امر با وجود پروژه‌های عملی و پیاده سازی واقعی توسط دانشجوی واحد اهواز دور از انتظار نبود که اثبات آن معیار‌های علمی انجام شده و همچنین گزارش دقیق آن با توجه به استاندارد‌های علمی بوده است.

به گزارش آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز در جلسه تجلیل از دانشجوی واحد اهواز در حاشیه جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و با حضور مدیران ارشد سازمان مرکزی دانشگاه و تبریک صمیمانه به او ضمن سپاس از استادان پرتلاش گروه‌های علمی و گروه مهندسی برق دانشگاه تاکید کرد که استادان تلاش کنند که در تحقق هدفمند و قابلیت حل مسئله پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های دکتری از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر