صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲

خانه فناوری و نوآوری ایران در «هاوانا» راه‌اندازی می‌شود

موضوع راه‌‌اندازی خانه فناوری و نوآوری ایران در هاوانا در دیدار هیئت کوبایی از دستاوردهای ایرانی مطرح شد.
کد خبر : 867902

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عماد احمدوند دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌های نانو و میکرو ایران (INIC) و «آرماندو رودریگز باتیستا» معاون وزیر علوم، فناوری و محیط زیست جمهوری کوبا (CITMA) با یکدیگر دیدار و درخصوص ظرفیت‌های موجود در عرصه همکاری‌های دوجانبه تبادل نظر کردند.

احمدوند دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌های نانو و میکرو ایران درباره فعالیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاورد‌های نانو ایران و تاریخچه همکاری با کشور کوبا توضیحاتی ارائه داد.

وی گفت: فرصت‌های همکاری علمی و فناوری بین دو کشور قابل توجه هستند و همکاری در حوزه آموزش، همکاری‌های بین دانشگاهی و پروژه مشترک صنعتی میان دو کشور در آینده می‌تواند صورت پذیرد.

احمدوند با توجه به رضایت طرف کوبایی از تجهیزات آزمایشگاهی ایران پیشنهاد توسعه همکاری در این راستا نیز به طرف کوبایی داد.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌های نانو و میکرو ایران پیشنهاد همکاری شبکه آزمایشگاهی ایران با آزمایشگاه‌های کشور کوبا را نیز مطرح کرد.

در این دیدار «آرماندو رودریگز باتیستا» معاون وزیر علوم، فناوری و محیط زیست جمهوری کوبا هم سه هدف پیشرو «حرکت به سمت همکاری در جهت توسعه و تولید محصولات و خدمات ملموس و عینی»، «ایجاد یک مرکز IHIT در هاوانا»، « ایجاد یک مرکز تحقیقاتی ایران و کوبا در هاوانا» را از اهداف این کشور در زمینه فناوری مطرح کرد.

وی افزود: مرکز مطالعات پیشرفته کوبا (CEAC) می‌تواند هاب این همکاری باشد که در قلب یک منطقه تحقیق و توسعه در حوزه‌های بیوفناوری و دارو و ICT قرار گرفته است. لازم است حوزه همکاری را محدود کنیم تا تمرکز حاصل شود. ما دوره‌های مشترک با چین و روسیه و دیگر کشور‌ها داریم و می‌توانیم با ایران هم داشته باشیم.

معاون وزیر علوم، فناوری و محیط زیست جمهوری کوبا ادامه داد: همچنین باید موسسات تحقیقاتی دو طرف را به هم نزدیک کنیم، اما هدف فقط تحقیقات نباشد بلکه خروجی اقتصادی هم مد نظر قرار گیرد. کشورکوبا هر چند بازار خودش بزرگ نیست، ولی دسترسی به بازار آمریکای لاتین دارد و لذا باید صادرات مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان پیشنهادی افزود: دو مرکز ABRII و CEAC تحت نظارت ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو ایران (INIC) و وزارت علوم، فناوری و محیط زیست جمهوری کوبا (CITMA)، تفاهم نامه همکاری (MOU) برای حوزه‌های همکاری مورد تمایل امضا کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر