صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها:

داشتن کارت پایان خدمت برای جذب هیئت علمی برداشته شد

خلج امیر حسینی گفت: در فرایند اخیر جذب هیئت علمی ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر ثبت نام کردند که سن افراد و کف معدل برای امسال هم لحاظ شده است و هر کدام ۳ ظرفیت را به خود اختصاص داده اند.
کد خبر : 867803

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، خلج امیر حسینی رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم در اختتامیه اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری اظهار کرد: جذب هیئت‌علمی از دو روش انجام می‌شود. 

وی افزود: در مسیر فرایند جذب ۴ رکن مشارکت دارند که رکن اصلی دانشگاه‌ها هستند که این نهادها دانشگاه‌ها را غربالگری کرده و رقیب‌ها را پیدا می‌کنند. در کنار دانشگاه‌ها شاهد استعلامات (واجا و حراست) تحقیقات هستیم و رکن بعدی ردیف استخدامی است که از وزارت علوم خارج و وارد سازمان اداری استخدامی می‌شود.

امیر حسینی تصریح کرد: در مسیر (محور دقت) چندین کار را انجام داده‌ایم که توجه به رقبای هر رشته مهم‌ترین آن است و برای هر رشته باید ۳ رقیب انتخاب شوند که اهمیت بالای کارگروه بررسی توانایی علمی و نمایندگان هیئت اجرایی در این امر مهم است؛ چرا که گلوگاه و اصل اولیه همه فرایند جذب دست کارگروه توانمندی علمی است. 

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم تصریح کرد: در محور سرعت حداقل ۳ کار را انجام داده‌ایم که به‌صورت هفتگی جلسات هیئت مرکزی و کمیته منتخب را برگزار می‌کنیم و دومین کار معاف کردن دانشگاه‌ها از استعمال و تحقیقات و انتقال آن به مرکز جذب است. 

امیر حسینی بیان کرد: با دانشگاه‌ها تعاملاتی داشته‌ایم و سعی کرده‌ایم تا تحرک در دانشگاه‌ها را از طرق مختلف نامه، جلسات و گروه بیشتر کنیم.

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم گفت: هر شنبه از رؤسای دانشگاه‌ها وضعیت عملکرد جذب هیئت‌علمی را دریافت می‌کنیم که دانشگاه ارومیه در این زمینه از همه موفق‌تر عمل کرده است و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و دانشگاه علم و صنعت هم تقریباً موفق عمل کرده‌اند. 

امیر حسینی افزود: در فراخوان ۱۳۹۹ جذب هیئت‌علمی ۳ رقیبه عمل شده و ۲۲.۸ ماه طول کشید و در سال ۱۴۰۰ به‌صورت متوسط ۱۷.۶ در سال ۱۴۰۱ به‌صورت متوسط ۱۲.۵ ماه طول کشیده است و امیدواریم کاهش یابد تا کمتر از یک سال بتوانیم به‌خوبی فعالیت کنیم. 

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم ادامه داد: در فرایند اخیر جذب هیئت‌علمی ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر ثبت‌نام کردند که سن افراد و کف معدل برای امسال هم لحاظ شده است و هر کدام ۳ ظرفیت را به خود اختصاص داده‌اند که بیش از ۳۵ هزار نفر انتخاب رشته کرده‌اند و به ترتیب 
در رشته‌های علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه و ... را شامل می‌شود. 

خلج امیر حسینی گفت: دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجویان دکتری به‌خوبی عمل می‌کنند، اما مصاحبه‌های عمومی انجام نمی‌شود و تنها مصاحبه عملی به شیوه دقیق انجام می‌شود و باید انجام شود. 

وی بیان کرد: فراخوان ۱۳۹۹ تا ۳۰ مهرماه بیشتر پذیرش نمی‌شود.

وزیر علوم در میان صحبت‌های خلج امیر حسینی این حرف را نقص کرد و گفت که حق‌الناس است و باید رئیس دانشگاه برای تعیین تکلیف ورود پیدا کند نه اینکه دانشجو به دنبال کار بیاید.

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم در ادامه صحبت‌های وزیر علوم گفت: از رؤسا تقاضا دارم تا تاریخ ۳۰ مهر این فراخوان تعیین تکلیف شود. 

خلج امیر حسینی تأکید کرد: در بحث اساتید اخراجی دو نکته مطرح است؛ اولین نکته این خبر را در فضای مجازی می‌بینیم که بازنشستگان، حق‌التدریس‌ها، اتمام مأموریت، عدم تمدید قرارداد یا لغو همکاری را به‌عنوان استاد اخراجی در نظر می‌گیرند، درصورتی‌که استادان اخراجی ازنظر ما کسانی هستند که رفتار اخلاقی شرم‌آوری انجام می‌دهند. 

وی افزود: دومین نکته برای شناسایی استادان اخراجی در مقایسه آمار متوسط سالانه اخراجی‌های به‌زعم آن‌ها در ۸ سال دولت قبل و در دو سال دولت فعلی است.

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم اضافه کرد: داشتن کارت پایان خدمت برای جذب فراخوان هیئت‌علمی برداشته شد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر