صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون آموزشی و مهارتی واحد علوم و تحقیقات اعلام کرد؛

پذیرش ۸۵۰ دانشجوی دکتری به‌عنوان دستیار آموزشی در واحد علوم و تحقیقات

مهدی ورسه‌ای اعلام کرد که با توجه به نیازسنجی صورت گرفته در گروه‌های تخصصی، ۸۵۰ نفر به عنوان دستیار آموزشی برای تدریس در کارشناسی واحد علوم و تحقیقات پذیرش شدند.
کد خبر : 867601

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی ورسه‌ای معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به بخشنامه دستیاری آموزشی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی (دوره ویژه مدرسی - آموزش و کارورزی)، گفت: این بخشنامه در دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو برنامه تحول آفرین در حوزه مدرسان و استادان حق‌التدریسی است که با این دانشگاه همکاری می‌کنند.

وی با بیان اینکه پیرو سیاست‌گذاری‌های جدید مقرر شده در سه گروه از همکاری استادان بهره‌مند شویم، افزود: این سه گروه مشتمل بر استادان تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی، دستیاران آموزشی شامل دانشجویان دکتری برای تدریس در مقطع کارشناسی و استادان وابسته برای تدریس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری هستند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه بخشنامه دستیاری آموزشی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی طراحی شده است، تصریح کرد: براساس این بخشنامه، باشگاه پژوهشگران جوان به‌عنوان کارفرما اقدام به ساماندهی دانشجویان دکتری در قالب دستیاران آموزشی و ثبت‌نام و معرفی آنها به حوزه معاونت‌های آموزشی و مدیران گروه‌های تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کرده است.

ورسه‌ای ادامه داد: از میان ۷ هزار دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی که برای تدریس در مقطع کارشناسی به واحد علوم و تحقیقات معرفی شده‌اند، با توجه به نیازسنجی صورت گرفته در گروه‌های تخصصی، ۸۵۰ نفر به عنوان دستیار آموزشی برای تدریس در کارشناسی پذیرش شدند.

وی، طرح دستیار آموزشی دانشجویان دکتری را در راستای تقویت روحیه خودباوری، امید به آینده و تعلق خاطر به کشور و نظام اسلامی مثمرثمر ارزیابی کرد و ادامه داد: در این طرح دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن انجام مشق معلمی کنار استادان خود می‌توانند حداکثر ۱۲ واحد (معادل یک مربی) در هر ترم تدریس کنند و در قالب تخفیف شهریه ـ مطابق با قوانین مصوب در حوزه معاونت توسعه و منابع انسانی ـ حق‌الزحمه آنها لحاظ خواهد شد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه فعالیت دستیاران آموزشی در حوزه تدریس براساس هدایت استادان تمام‌وقت و مدیران گروه تخصصی انجام می‌شود تا از کیفیت لازم برخوردار باشد، خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته دانشجویان دکتری در حوزه تدریس همکاری داشته‌اند، به عنوان مثال ترم گذشته ۴۰۰ دانشجوی دکتری به‌عنوان مدرس با  دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات همکاری کرده‌ و دارای اثرات مثبت بوده‌اند.

به گفته ورسه‌ای، دستیاران آموزشی در طول ترم‌های جاری و آتی، در دوره‌های توانمندسازی (۴۰ ساعت) که از سوی باشگاه پژوهشگران جوان به صورت سراسری با هدف ارتقای توانمندی‌های لازم در حوزه تدریس برگزار خواهد شد، حضور می‌یابند.

وی افزود: همچنین جلسه توجیهی آموزشی و فرهنگی دستیاران آموزشی منتخب در دو گروه در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ ۲۱ و ۲۲ شهریور از ساعت ۹ تا ۱۲ در سالن همایش دکتر حبیبی این دانشگاه با حضور مدیران گروه‌های تخصصی برگزار می‌شود.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با ابراز امیدواری از اجرای این طرح تأکید کرد: در حقیقت طرح دستیاری آموزشی به‌نوعی ساماندهی بیش از پیش همکاری دانشجویان دکتری با دانشگاه است تا منجر به افزایش رضایتمندی طرفین، پاسخگویی بهتر به نیاز‌های آموزشی دانشگاه و نیز دانشجویان به عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر