صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲
ثبت درخواست به صورت اینترنتی؛

۲۰ شهریور آخرین مهلت ثبت درخواست انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

مهلت ثبت درخواست انتقالی دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی دوشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ پایان می‌یابد.
کد خبر : 866729

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرصت ثبت درخواست انتقالی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی از روز جمعه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۲ شروع شده است و دانشجویان واجد شرایط تا پایان روز دوشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند درخواست خود را ثبت کنند.

ثبت درخواست یا در صورت لزوم اصلاح درخواست انتقالی تنها از طریق سامانه https://shahedtransmission.behdasht.gov.ir و بر اساس دستورالعمل‌های مندرج و با استفاده از شماره دانشجویی و کد ملی انجام شود.

زمان ثبت نام دانشجویان جدید الورود متقاضی انتقال پس از اعلام نتایج کنکور سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ و ثبت نام در دانشگاه مبداء از طریق همین فرم اطلاع رسانی و ثبت نام انجام می‌گیرد.

این سامانه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای (پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی) است و دانشجویان رشته‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

گروه جامعه هدف بر اساس آیین نامه:

- فرزند شهید یا مفقود الاثر (دختر)

- فرزند شهید یا مفقود الاثر (پسر)

- همسر شهید یا مفقود الاثر

- جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان

- فرزندان (دختر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان

- فرزندان (پسر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان

- همسر جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان

- جانبازان و فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد

طبق تبصره (۱) آیین نامه انتقال: دانشجویان واجد الشرایط ورودی سال‌های قبل موضوع ماده (۱)، در صورت عدم تکمیل ظرفیت به وسیله دانشجویان جدیدالورود به ترتیب اولویت ذکر شده مشمول این آئین نامه خواهند بود.

طبق تبصره (۲) آیین نامه انتقال: در صورتی که سهمیه انتقال بوسیله افراد واجد شرایط فوق تکمیل نشود، برای همسران و فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد استفاده خواهد شد.

طبق تبصره (۳) آیین نامه انتقال: مقاطع تخصصی (دکتری PhD و دستیاری تخصصی) مشمول این آئین نامه نخواهند بود.

براساس ماده (۶۲) قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران:

دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی موظف هستند با رعایت مقطع تحصیلی و نوع موسسه نسبت به انتقال دانشجویان و پذیرفته‌شدگان، آزادگان، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان و دانشجویان شاهد (فرزند و همسر شهید - فرزند و همسر مفقودالاثر) به دانشگاه یا مؤسسات آموزش عالی محل سکونت خانواده آنان و یا نزدیک‌ترین محل برای یک بار اقدام کنند.

دانشجو قبل از انتخاب دانشگاه مقصد در سامانه انتقال موظف است دانشگاه مورد نظر خود را با توجه به داشتن مقطع و رشته تحصیلی در دفترچه کنکور سراسری بررسی و سپس انتخاب کند. در صورت نداشتن رشته، مقطع و یا دوره تحصیلی (پردیس یا روزانه) عواقب پیش آمده متوجه دانشجو خواهد بود و هیچگونه مسئولیتی در این زمینه متوجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست.

پس از پذیرش انتقال دانشجو در کمیسیون نقل و انتقال و ثبت نام در دانشگاه مقصد، به هیچ وجه امکان بازگشت به دانشگاه مبدا وجود ندارد، ولی قبل از ثبت نام در دانشگاه مقصد با ارائه درخواست کتبی توسط دانشجو به اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت امکان لغو انتقال وجود دارد.

دانشجویان جدیدالورود لازم است در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام در واحد دانشگاهی محل قبولی (دانشگاه مبداء) اقدام کرده و پس از دریافت شماره دانشجویی نسبت به ثبت نام و ورود به سامانه انتقال اقدام کنند.

انتقال دانشجو صرفا از طریق سامانه مربوطه صورت می‌گیرد؛ لذا فقط مدارک و تقاضا‌های ارسال شده از طریق سامانه مورد بررسی و پس از طرح در کمسیون نقل و انتقال که با حضور نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت تصمیم گیری خواهد شد، ملاک عمل خواهد بود.

با توجه به ارسال پیامک در مراحل پیشرفت، رسیدگی به درخواست انتقال، ثبت شماره تلفن همراه صحیح ضروری است.

کلیه مراحل نقل و انتقال و پذیرش دانشجویان در دانشگاه مقصد به صورت الکترونیکی خواهد بود لذا از مراجعه حضوری به اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت و یا دانشگاه‌های مبداء و مقصد جداً خودداری شود.

صحت کلیه مدارک و مستندات و اطلاعات ارائه شده بر عهده دانشجو است و در صورت مشاهده مغایرت اطلاعات ارائه شده، در هر مرحله از فرآیند، بررسی درخواست و نتیجه کان لم یکن تلقی خواهد شد.

پس از انجام انتقال، عواقب ناشی از عدم تطبیق نظام آموزشی، عدم پذیرش واحد‌های درسی گذرانده شده در دانشگاه مبداء و اخذ واحد‌های درسی مورد نیاز در دانشگاه مقصد، متوجه دانشجو خواهد بود و هیچگونه مسئولیتی در این زمینه متوجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست.

جهت پیگیری وضعیت درخواست انتقالی با استفاده از شماره دانشجویی و کد ملی اقدام شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر