چتجیپیتی از رونق افتاد/ رونمایی از نسخه تجاری به امید برگشت به روزهای اوج
به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری ارتباطات خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سیجیتیان، شرکت اپنایآی اعلام کرد که نسخه تجاری چتجیپیتی را در حالی راهاندازی میکند که هوش مصنوعی این شرکت ۹ ماه پس از آغاز به کار تاریخی خود با کاهش تعداد کاربران دست و پنجه نرم میکند.
اوپن ای آی یکی از شرکتهای پژوهشی است که بهصورت غیرانتفاعی در کشور آمریکا روی حوزه هوش مصنوعی فعالیت دارد. چتجیبیتی به عنوان یکی از دستاوردهای برجسته اوپنایآی، یک ربات چت هوش مصنوعی پیشرفته است که قادر به ایجاد پاسخهایی شبیه انسان به درخواستهای کاربر است.
این شرکت در یک پست وبلاگی گفت: «ChatGPT Enterprise» نسخهای ویژه از این چت بات را با ارتقای امنیت و حریم خصوصی «درجه سازمانی» نسبت به نسخههای قبلی به مشتریان تجاری ارائه خواهد کرد.
مساله امنیت دادهها به موضوع مهمی برای شرکت اپنایآی تبدیل شده است و شرکتهای بزرگ از جمله اپل، آمازون و سامسونگ از ترس فاش شدن اطلاعات حساس، کارمندان را از استفاده از این چتبات منع میکنند.
این شرکت میگوید: نسخه تجاری این مدل هوش مصنوعی درواقع یک گام دیگر به سمت دستیار هوش مصنوعی است که میتواند برای هر سازمان اختصاصی شود و از دادههای شرکتها محافظت کند.
نسخه تجاری آن شبیه به بینگ چت اینترپرایز است که توسط مایکروسافت ارائه شده و از همان فناوری اپنایآی استفاده میکند. بالاترین مدل اجرایی را دارد و مشتریان تجاری مزایای ویژهای از جمله سرعت بهتر خواهند داشت.
این شرکت با انتشار بیانیهای گفت: معتقدیم که هوش مصنوعی میتواند به همه جنبههای زندگی کاری ما کمک کند و تیمها را خلاقتر و پربازدهتر کند.
این خبر در حالی منتشر شد که چتجیپیتی در حال تلاش برای حفظ هیجانی است که آن را در هفتههای پس از انتشار به سریعترین اپلیکیشن دانلود شده جهان تبدیل کرده بود.
براساس گزارش شرکت تحلیلی مشابه وب، ترافیک چتجیبیتی در ماه ژوئن و همچنین در ماه ژوئیه، نزدیک به ۱۰ درصد کاهش یافته است که میتوان آن را به تعطیلات تابستانی مدارس نسبت داد.
همین وب سایت تخمین میزند که تقریبا یک چهارم از کاربران چت باتها در سراسر جهان در گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال قرار میگیرند.
یکی از مطالعات مرکز تحقیقاتی پیو نیز به تردیدها در مورد هوش مصنوعی و به طور خاص چتجیپیتی اشاره داشت.
پیو همچنین گزارش داد که ۵۲ درصد از آمریکاییها میگویند که نسبت به افزایش استفاده از هوش مصنوعی احساس نگرانی بیشتری دارند.
انتهای پیام/