صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲

سلامت یکی از سه مسئله اصلی کشور در شرایط کنونی است

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه موضوع سلامت، یکی از سه مسئله اصلی کشور در شرایط کنونی است و اهمیت بسیار زیادی دارد، گفت: رضایت مردم از عملکرد نظام بهداشت و درمان کشور به طور منظم رصد شود.
کد خبر : 866330

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سازمان برنامه و بودجه، داود منظوردر چهارمین نشست تخصصی با بخش امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه موضوع سلامت، یکی از سه مسئله اصلی کشور در شرایط کنونی است و اهمیت بسیار زیادی دارد، اظهار کرد: هزینه‌های زیادی از طرف دولت، مردم و بیمه‌ها برای سلامت پرداخت می‌شود، اما به اعتقاد کارشناسان، مجموع این هزینه‌ها، سطح مناسبی از رضایت را ایجاد نکرده است.

وی با بیان اینکه میزان‌الحراره سازمان برنامه و بودجه برای تشخیص موفقیت یا عدم موفقیت عملکرد سازمان، میزان رضایت مردم است، افزود: امور سلامت و رفاه اجتماعی باید با کمک مرکز آمار ایران و به‌صورت منظم و مستمر، رضایت مردم را از عملکرد نظام بهداشت و درمان کشور در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، بسنجد تا معلوم شود نتیجه تصمیم‌ها و تدابیر حوزه سلامت سازمان برنامه و بودجه در زندگی مردم چگونه است.

معاون رئیس جمهور خواستار رصد و پایش منظم عملکرد و برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی مرتبط با امور سلامت و رفاه اجتماعی از سوی این امور شد و گفت: برای برطرف کردن مشکلات احتمالی موجود، باید گزارش‌های کارشناسانه و آسیب‌شناسانه همراه با راه‌حل‌های دقیق و جامع ارائه شود.

منظور بیان کرد: مسوولان سازمان برنامه و بودجه بدانند که امور بخشی سازمان، کارگزار دستگاه‌های اجرایی نیستند و نماینده دولت و مردم برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: موضع این سازمان نسبت به دستگاه‌ها، باید موضع فعال، پیش‌نگرانه و پیشگیرانه باشد و با پایش مستمر دستگاه‌ها و اوضاع کشور، قبل از بروز هر انحراف و نقصانی، هشدار‌های لازم را به تصمیم‌گیران برای اصلاح روند‌ها بدهد.

وی با تأکید بر لزوم روزآمدی اطلاعات در سازمان برنامه و بودجه برای اتخاذ تصمیم‌های درست، خواستار دسترسی امور تخصصی سازمان به پایگاه‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی شد و تاکید کرد: از آنجایی که برای ارائه تحلیل‌ها و گزارش‌های دقیق، نیاز به اطلاعات دقیق، به‌روز و مستند است، باید با کمک مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان، اطلاعات مورد نیاز به صورت منظم و برخط از دستگاه‌ها دریافت شود.

منظور، برون‌سپاری خدمات در بخش سلامت را موضوعی مهم، اما نیازمند کنترل و نظارت دقیق دانست و بیان داشت: برون‌سپاری خدمات باید منجر به کاهش هزینه و افزایش کارآمدی شود و همراه با ضوابط و کنترل‌های دقیق باشد؛ به گونه‌ای که منجر به ایجاد رانت برای برخی افراد و گروه‌ها نشود.

معاون رئیس‌جمهور موضوع امنیت دارویی را بسیار مهم دانست و گفت: لازم است امور سلامت و رفاه اجتماعی، رویکرد پیشگیرانه‌ای برای جلوگیری از بروز مشکل در ارائه خدمات دارویی به مردم اتخاذ کند.

وی همچنین بر لزوم رعایت دقیق و کامل استاندارد‌های علمی بین‌المللی در آموزش پزشکی در کشور تأکید کرد و گفت: کیفیت آموزش در بخش پزشکی، از کمیت آموزش مهم‌تر است و بر این موضوع نظارت جدی و دقیقی داشته باشید.

انتهای پیام/

ارسال نظر