صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲
با انعقاد تفاهم‌نامه صورت می‌گیرد؛

ارتقای دانش و تأمین فناوری‌های مورد نیاز چهارمحال و بختیاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با هدف ارتقای دانش و تأمین فناوری‌های مورد نیاز این استان امضا شد.
کد خبر : 865906

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و  پارک علم و فناوری این استان در نشستی با حضور ابراهیم رحیمی رئیس این دانشگاه و اسماعیل پیرعلی رئیس این پارک با هدف ایجاد زمینه همکاری در راستای توسعه، ارتقای دانش و تأمین فناوری‌های مورد نیاز استان به امضا رسید.

موضوعات تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد چهارمحال و بختیاری و پارک علم و فناوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در نشستی مشترک اظهار کرد: ارتقای حوزه فناوری و کسب‌وکار، همکاری در زمینه‌های کارآفرینی مولد در زمینه‌های مرتبط با کشاورزی با تأکید بر گیاهان دارویی اندمیک، تکمیل فرایند تبدیل ایده به محصول و تسریع روند انتقال فناوری، ایجاد زمینه‌های مشترک برای بهره‌مندی از توانمندی‌ها و خدمات متقابل پارک و دانشگاه و توانمندسازی واحد‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در دانشگاه ازجمله موضوعات این تفاهم‌نامه است.

ابراهیم رحیمی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی درباره تجهیزات و فضای فیزیکی و اشتغال به تحصیل ۱۱ هزار دانشجو را بستری مناسب در راستای ارتقای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

وی همکاری با صنعت، شبکه‌سازی و تعامل با دانشجویان و استادان، آموزش و اشتراک‌گذاری دانش و مشارکت در پروژه‌های اجتماعی را ازجمله عواملی دانست که باعث ارتقای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری می‌شود.

لزوم تعریف سازوکار جدید با هدف هدایت شرکت‌های رشد

رئیس پارک علم و فناوری نیز با تأکید بر تعریف سازوکار جدید با هدف هدایت شرکت‌های رشد یافته مستقر در مراکز رشد دانشگاهی به سمت استقرار در پارک‌های علم و فناوری در قالب تفاهم‌نامه مشترک، به ظرفیت‌های موجود در قانون جهش تولید دانش‌بنیان در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری اشاره کرد.

اسماعیل پیرعلی گفت: اگر پارک‌های علم و فناوری بتوانند درصدی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان واحد‌های فناور در این زیست‌بوم جذب کنند، مسئله اشتغال پایدار و دغدغه مهاجرت این قشر تحصیل‌کرده حل خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر