امکان پرداخت وام به دانشجویان شاغل وجود ندارد/ پرداخت حقالزحمه به دانشگاههایی که با دانشجویان بدهکار تسویه حساب کنند
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حاج جباری معاون دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در نشست تخصصی رؤسای ادارات رفاه و خوابگاه های دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور، اظهار کرد: سامانه صندوق رفاه دانشجویان باید در انتقال اطلاعات دقیق باشد و سرعت و شفافیت هم باید در آن مدنظر قرار بگیرد تا دانشجو حق و حقوق خود را بداند.
وی افزود: حداقل باید از ۱۱ نهاد وب سرویس بگیریم تا هویتهای همهجانبه دانشجویان در سامانه صندوق رفاه دانشجویان با دقت ثبت شود.
حاج جباری تصریح کرد: طبق الزامات دولت الکترونیک، ویرایشهای حساب دانشجویان دیگر مثل قبل نمیتواند در اختیار یک نفر باشد و در نظر داریم که این موضوع را فقط به رئیس دانشگاه میدهیم تا در صورت صلاحدید آن را در اختیار دیگر کارشناسان قرار دهد.
معاون دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: اطلاعات JSD دانشجویان باید در ابتدا در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت شود تا بتوانند نسبت به دریافت وام یا اسکان اقدام کنند، وگرنه غیر از این موضوع نمیتوانیم به هویت دانشجویان اعتماد کنیم.
حاج جباری گفت: همچنین، پرونده رفاهی دانشجویان مورد بازبینی قرار میگیرد تا بیشتر از ۸ سال خدمات رایگان دریافت کنند و بیمه دانشجویان هم بررسی میکنیم و اگر شاغل باشند وامی اختصاص نمیدهیم.
وی بیان کرد: صندوق رفاه دانشجویان به دانشجویان کمیته امداد روزانه و شهریهپرداز هم تا حدودی کمک هزینههایی را پرداخت میکند.
معاون دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان گفت: دانشگاههایی که برای اخذ مطالبات صندوق با صندوق رفاه دانشجویان همکاری داشته باشند به کارشناسان حق الزحمه ای پرداخت میشود، مثلا فهرستی از دانشجویان بدهکار سالهای قبل را در اختیارشان قرار میدهیم تا از دانشجو هزینهها را دریافت کنند و این موضوع تا چند روز آتی ابلاغ میشود و قانونی برای بخشش جرایم دانشجویان مگر در مواردی خاص نداریم.
انتهای پیام/