صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲
معاون مالی صندوق رفاه دانشجویان: 

بودجه رفاه دانشجویی به ۱۷۰۰ میلیارد تومان می‌رسد/ سال گذشته ۱۰۰ درصد وام‌ها پرداخت شد

معاون مالی صندوق رفاه دانشجویان گفت: وزارت علوم با سازمان برنامه و بودجه رایزنی کرده تا بتوانیم اعتبارات بودجه سال ۱۴۰۳ را به ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.  
کد خبر : 865689

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جهانشیر امینی معاون مالی صندوق رفاه دانشجویان در نشست تخصصی رؤسای ادارات رفاه و خوابگاه‌های دانشجویی اظهار کرد: پرداخت وام‌های دانشجویی به دانشجویان ۱۵ تا ۱۸ درصد زندگی دانشجو را پوشش می‌دهد. 

وی افزود: تلاش کرده‌ایم اعتبارات عمومی را افزایش دهیم و سال گذشته ۲۰ درصد ارتقا دادیم و در ترم گذشته ۱۰۰ درصد وام‌ها را پرداخت کرده‌ایم. 

امینی تصریح کرد: وام ودیعه مسکن برای ترم آینده در شهرهای پایین‌تر از ۵۰۰ هزار نفر ۳۰ میلیون و بالاتر ۶۰ میلیون و در شهرهای تهران ۷۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.  

وی گفت: طبق قانون، سازمان برنامه و بودجه باید ۵۰ درصد وام ودیعه مسکن را مطابق تورم پرداخت کند. 

معاون مالی صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: وزارت علوم با سازمان برنامه و بودجه رایزنی کرده تا بتوانیم اعتبارات بودجه سال ۱۴۰۳ را به ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.  

امینی اضافه کرد: اعتقاد داریم هیچ دانشجویی در کشور نباید دغدغه غذا را داشته باشد و بر این اساس به دانشگاه‌ها پیشنهاد صندوق خیریه را داده‌ایم که برخی‌ها در این زمینه اقداماتی را آغاز کرده‌اند. 

وی افزود: در سال‌های اخیر تعریف پروژه‌های نو را کمتر داشته‌ایم  و هم اکنون با بافت فرسوده خوابگاه‌ها و سالن‌های ورزشی و ... روبه‌رو هستیم و در این زمینه غفلت کرده‌ایم و منابع پایه‌دار درآمدی برای صندوق ایجاد کنیم تا سالانه ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه در اختیارمان قرار بگیرد و اگر خوابگاه‌ها را تعمیر نکنیم فرسودگی‌ها مضاعف می‌‌شود. 

امینی بیان کرد: باید دولت و سازمان برنامه بودجه را حساس کنیم تا نسبت به بازسازی به موقع خوابگاه‌های فرسوده اقدام کنند. 

وی اضافه کرد: سال گذشته ۵۵۰۰ میلیارد تومان بودجه برای تغذیه دانشجویی اختصاص یافت و سازمان برنامه و بودجه این هزینه را مستقیم به حساب دانشگاه‌ها واریز کرد. 

معاون مالی صندوق رفاه دانشجویان بیان کرد: اساسنامه صندوق رفاه دانشجویان بیشتر بر موضوع پرداخت تسهیلات به دانشجویان تمرکز دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر