صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
رئیس کل بانک مرکزی در پیامی به مناسبت هفته بانکدرای اسلامی مطرح کرد؛

هدفگذاری بانک مرکزی برای «مهار تورم» به عنوان مهم‌ترین عامل تحقق عدالت اجتماعی

رئیس کل بانک مرکزی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن هفته بانکداری اسلامی نوشت: آنچه در بانکداری اسلامی مدنظر است، کارآمدی بانکداری بدون ربا در ایجاد عدالت اجتماعی است. برای تحقق این مهم، بانک مرکزی کنترل و مهار تورم را به عنوان مهم‌ترین عامل تحقق عدالت اجتماعی هدف قرار داده است.
کد خبر : 865604

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از بانک مرکزی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی به مناسبت هفته بانکداری اسلامی نوشت:

پیاده‌سازی بانکداری اسلامی در کشور دغدغه بزرگی است که پس از انقلاب اسلامی همواره مورد توجه بوده است. در سال ۱۳۶۲ با تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا تلاش بر این بود تا نظام پولی و اعتباری بر مبنای حق و عدل (با ضوابط اسلامی) مستقر شود. سالگرد تصویب این قانون که مصادف با هفته دوم شهریور ماه است به نام هفته بانکداری اسلامی و روز دهم شهریور ماه که این قانون به تایید شورای نگهبان رسید به نام روز بانکداری اسلامی نامیده شده است.

آنچه در بانکداری اسلامی مدنظر است، کارآمدی بانکداری بدون ربا در ایجاد عدالت اجتماعی است. برای تحقق این مهم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس رسالت اصلی خود و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال «مهار تورم و رشد تولید» با اتخاذ سیاست «تثبیت اقتصادی»، کنترل و مهار تورم را به عنوان مهم‌ترین عامل تحقق عدالت اجتماعی هدف قرار داده است.

در چارچوب سیاست تثبیت اقتصادی با هدف مهار تورم، محور‌های مهم و اساسی کنترل و مدیریت نقدینگی، تنظیم گری و مدیریت بازار ارز، تقویت نظارت و اصلاح نظام بانکی، تنظیم مناسبات مالی میان دولت و نظام بانکی و بهبود انتظارات و سیاست ارتباطی را دنبال می‌کنیم و قدم‌های مهمی در این زمینه‌ها برداشته شده است.

امید است با تمرکز بر این محور‌ها و در هماهنگی و همکاری سایر نهاد‌های مرتبط، اثرگذاری اقدامات ملموس‌تر شود. همچنین با اصلاح و تصویب قوانین موضوعه ازجمله طرح قانون بانک مرکزی و طرح قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران، چارچوب دقیق تری برای اجرای بانکداری اسلامی در کشور طراحی و اجرا شود.

ضمن تبریک هفته دولت به همه دست اندرکاران و پاسداشت هفته بانکداری اسلامی به تمام همکارانم در شبکه بانکی، امیدوارم با تلاش مستمر بتوانیم گام‌های موثری در تحقق کامل بانکداری اسلامی برداریم و از درگاه حق تعالی برای تمامی تلاشگران این عرصه مقدس، آرزوی توفیق و بهروزی دارم.

انتهای پیام/

ارسال نظر