صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲
معاون آموزشی وزارت علوم در گفت‌وگو با آنا: 

ظرفیت جذب دانشجو در صنعت به ۵ هزار نفر افزایش یافت/ اعمال ۴۰ واحد درسی خاص 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: ظرفیت بورس صنعت از سال گذشته تاکنون به ۵ هزار دانشجو افزایش یافته است و در برنامه آینده به ۷۰ هزار نفر می‌رسد. 
کد خبر : 865352

قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره بورسه دانشجویان در صنعت اظهار کرد: بورس صنعتی موضوعی مربوط به طرح تحول چالش‌های آموزش هدفمند با تاکیدات مقام وزارت علوم است. 

وی افزود: آموزش هدفمند باید در دو بخش انجام شود، یکی در محتوای دروس است و دانشجو باید توان و مهارت لازم را کسب کند که بر این اساس ۱۵۰۰ برنامه درسی بازنگری می‌شود و برای آن دو پیوست اشتغال_ مهارتی و باور‌های تمدنی در نظر گرفته شده و دانشجو باید بداند که بخشی از دانش مدیون دانشمندان ایرانی است. 

عموعابدینی تصریح کرد: محور دوم آموزش هدفمند در نیازمندی رشته‌هاست، اگر دانشگاه برای فعالیت استادان در مقطع دکتری به آن نیازمند است؛ بنابراین محتوای دروس باید متناسب با علم روز تغییر کنند تا سطح علمی محقق افزایش یابد و فارغ التحصیلان بتوانند به احراز شغل اقدام کنند. 

معاون آموزشی دانشگاه تهران ادامه داد: بخشی از شکل گیری آموزش هدفمند در نیاز محوری صنعت است که از سوی بورس اعمال می‌شود و برای اولین بار دو موضوع استاد محوری و بورس صنعت و شاغل در کل نظام آموزشی عالی قبل و پس از انقلاب اسلامی شکل گرفته است و دانشگاه‌ها در دفترچه کنکور سراسری انواع بورس صنعت و جامعه را اعمال کنند. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: دانشگاه‌ها باید ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های بورس صنعتی را اعلام کنند و معاونت آموزشی وزارت علوم ۴۰ واحد درسی را مختص بورسیه‌های صنعتی می‌کند که ۱۵ واحد از آن کاروزی و کارآموزی است. 

عموعابدینی افزود: ۵ هزار دانشجو بورس صنعت می‌شوند و حدود ۸ میلیون تومان به صورت متغیر حقوق دریافت می‌کنند و با ادامه تحصیل می‌توانند پس از فارغ التحصیلی به کشور خود خدمات مختلفی ارائه دهند. 

معاون آموزشی وزارت علوم اضافه کرد: ظرفیت بورس صنعت تا سال گذشته ۱۰۰۰ نفر بود که این رقم را با رایزنی‌های متفاوت به ۵ هزار نفر رساندیم و در نظر داریم تا ۷۰ هزار نفر هم پیش برویم.

انتهای پیام/

ارسال نظر