صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۶ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
ادامه حواشی زندانی شماره P۰۱۱۳۵۸۰۹

سود «ترامپ» از عکس جنجالی‌اش چقدر بود؟

کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» بعد از انتشار عکسی که لحظه بازداشت موقت از وی گرفته شد، بیش از ۷ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
کد خبر : 865329

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد فعلی حزب جمهوری‌خواه در رقابت ۲۰۲۴، در سه هفته گذشته و در بازه‌ای زمانی که به بازداشت موقت او در زندان «فولتون کانتی» شهر «آتلانتا»‌ی ایالت «جورجیا» منجر شد، حدود ۲۰ میلیون دلار برای کارزار انتخاباتی خود جمع‌آوری کرده است.

از این مبلغ، ۷ میلیون و یکصد هزار دلار بعد از تسلیم شدن به زندان و انتشار عکس معروفی که برای ثبت در بایگانی پلیس از او گرفته شد، جمع‌آوری شده است.

تنها یک روز بعد از انتشار این عکس که روی کلاه، تیشرت و ماگ‌های تبلیغاتی چاپ شد، کارزار انتخاباتی ترامپ ۴ میلیارد و ۱۸ هزار دلار درآمد داشت.

در این عکس، ترامپ که از او با عنوان زندانی شماره P ۰۱۱۳۵۸۰۹ یاد می‌شود، مقابل یک پس‌زمینه خاکستری ملایم و در حالی که چشمانش به لنز خیره شده است، با دوربین روبه‌رو می‌شود. او یک کت و شلوار آبی، پیراهن سفید و کراوات قرمز پوشیده، شانه‌هایش کشیده و سرش کمی به سمت دوربین متمایل است. آرم کلانتری هم به صورت دیجیتالی بالای شانۀ راست ترامپ اضافه شده است.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در این باره می‌نویسد: این تصویری ماندگار است که مدت‌ها بعد از رفتن دونالد ترامپ در کتاب‌های تاریخ می‌ماند... نارضایتی او قابل لمس است، گویی که از قاب عکس به دشمن خود خیره شده است.

«جان بولتون» که زمانی به‌عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در حلقۀ معتمدان ترامپ جا داشت، می‌گوید که این عکس با هوشمندی به تصویر کشیده شده است. 

او می‌گوید: گمان می‌کنم که هدف این عکس ارعاب دادستان‌ها و قضات باشد. ترامپ می‌توانست لبخند بزند، می‌توانست بی‌آزار جلوه کند، اما ترجیح داد که شبیه یک تبهکار به نظر بیاید.

«اد مر» (Edd Mair) استاد تاریخ معاصر آمریکا در دانشگاه «یورک» می‌گوید که کارزار انتخاباتی ترامپ واقعاً باور دارد که از این عکس منافع به‌مراتب بیشتری عایدش می‌شود. آدمی مثل ترامپ، حتی عکس بایگانی پلیس را هم می‌تواند به یک سرمایه سیاسی برای به هیجان آوردن طرفدارانش تبدیل کند.

ترامپ در پرونده ایالت جورجیا با ۱۳ فقره اتهام ازجمله توطئه برای تغییر نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ روبه‌رو است.

انتهای پیام/

ارسال نظر