صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۹ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۲

علل اصلی دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی چیست؟

متولی آستان مطهر شاهچراغ(ع) گفت: بخشی از علل اصلی دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی ناشی از پیشرفت‌های مختلف جمهوری اسلامی در فناوری‌های موشکی و هسته‌ای است.
کد خبر : 865002

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از شیراز در جریان برگزاری طرح ملی اعتلا ویژه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های فارس، بوشهر، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد که طی دو روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز اجرا می‌شود، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری متولی آستان مطهر شاهچراغ(ع) در ریشه‌یابی علل اصلی دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی اظهار کرد: اینکه آیا دشمنی استکبار و صهیونیسم جهانی با انقلاب اسلامی ریشه در لحن تند جمهوری اسلامی دارد یا ناشی از پیشرفت‌های مختلف جمهوری اسلامی در فناوری‌های موشکی و هسته‌ای است؛ نیازمند کنکاش دقیق‌تری در منشأ این دشمنی است که با تعمقی در منشأ این مخاصمه می‌توان خاستگاه اصلی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را منشأ این دشمنی برشمرد یا به عبارتی آن چیزی که باعث تولد این انقلاب شده باعث خشمگینی دشمنان شده است.

متولی آستان مطهر شاهچراغ(ع) با اشاره به منظومه فکری کامل، خالص و نابی که به نام اسلام ناب محمدی مکتب اسلامی ما را شکل داده است، گفت: این مکتب اسلامی و مکتب اهل بیت در مقابل اسلام آمریکایی و اسلام مرفهان بی‌درد قرار گرفته است و حقاً همین مکتب خاستگاه انقلاب ماست و دشمنی استکبار از همین جا نشئت می‌گیرد.

کلانتری با اشاره به برخی از مختصات این منظومه فکری کامل یعنی اسلام ناب بیان کرد: اولین مشخصه این مکتب آن است که در درون خودش واجد جهان بینی واقعی و باور‌های زیرساختی در خصوص جهان و ایدئولوژی به معنای اصول و دستورالعمل‌ها و سبک زندگی خاص خودش هست.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: تفکرات و جهان‌بینی‌های مختلفی در جهان داریم که برخی صد در صد مادی و دارای همه ابزار‌های قدرت هستند مثل جهان بینی لیبرالیسم، نازیسم یا مارکسیسم که نظام‌های خاص خودشان را برای اداره جهان پیشنهاد می‌کنند.

وی با اشاره به آثار قلمی شهید مطهری در خصوص جهان بینی توضیح داد: یکی از مختصات اسلام ناب این است که هم یک جهان بینی ۱۰۰درصد مبرهن، منطقی و قابل اثبات دارد و هم یک ایدئولوژی خاص مبتنی بر آن را عرضه می‌کند.

کلانتری یکی از دیگر مشخصات منظومه جامع اسلامی را داشتن نظام‌های مختلف در درون خود برشمرد و گفت: این منظومه جامعی که به آن اسلام می‌گوییم، ده‌ها نظام مختلف در درون خودش دارد از جمله نظام سیاسی خاص، نظام حقوقی و نظام تربیتی خاص خودش و از افتخارات این مکتب این است که هیچ محدودیتی برای پیشرفت علمی در آن وجود ندارد به‌گونه‌ای که در حوزه پژوهش‌های مختلف علمی، مکتب ناب اسلامی در بخش‌های فراعلمی هم ما را پیش می‌برد و به ما خط می‌دهد.

متولی آستان شاهچراغ(ع) پایه و ریشه انقلاب اسلامی را در دل چنین مکتبی خواند و اظهار کرد: در دنیای معاصر شاید صد‌ها انقلاب صورت پذیرفته باشد که برخی توسط بلوک شرق یا بلوک غرب اتفاق افتاده‌اند، حال ناگهان انقلابی شکل می‌گیرد که شعارش نه شرقی و نه غربی است؛ این، کار را برای استکبار سخت می‌کند، چون اصول اسلام ناب با اصول لیبرالی حاکم بر سرزمین‌های استکباری کاملاً مغایر است لذا اینجاست که منشأ دشمنی با انقلاب بروز و ظهور پیدا می‌کند.

 کلانتری وظیفه امروز استادان را روشنگری همین واقعیت برشمرد و گفت: امروز وظیفه‌ای که بر عهده استادان و هر انسان دردمند و دغدغه‌مندی هست آشنا کردن نسل جوان با همین واقعیت و همین منشا دشمنی ا‌ست.

وی بیانیه گام دوم را منشور اساسی و مهمی برای حرکت انقلاب اسلامی در چله دوم دانست و افزود: نسل جدیدی که آشنایی با رخداد‌های انقلاب و چگونگی شکل گرفتن آن ندارد باید توسط نسل قدیم و توضیحات آنان با این رخداد انقلاب و چرایی آن آشنا شود و همین روشنگری مهم درباره چالش اصلی بین غرب و انقلاب باید مرتباً برای جوانان بازگو شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر