صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

«روانشناسی سرمایه‌گذاری» موضوعی مغفول مانده در کشور است

دبیر همایش «روانشناسی سرمایه‌گذاری» گفت: کارگزاری‌ها و شرکت‌های تامین مالی شرکت بزرگ در کشور‌های پیشرفته، بخشی به نام روانشناسی مالی دارند، اما این بخش برای ما وجود ندارد.
کد خبر : 863868

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اخوت در حاشیه همایش «روانشناسی سرمایه گذاری» گفت: حدود یکسالی است که بر روی روانشناسی سرمایه‌گذاری کار می‌کنیم و تصمیم گرفتیم آن را اجرایی کنیم. هرچند معامله‌‌کننده، افراد باهوشی و باتجربه هستند، اما این افراد هم نیاز دارند کسی کنارشان باشد و دست آن‌ها را بگیرد تا استراتژی موفقی برای آنان، طراحی و اجرا کنند.

دبیر همایش «روانشناسی سرمایه‌گذاری» تاکید کرد: یک استراتژی ممکن است برای یک فرد مناسب و برای دیگران مناسب نباشد که دانش و فهمیدن این موضوع یک علم است و به آن روانشناسی سرمایه‌گذاری می‌گویند.

وی بیان کرد: برای عملیاتی این موضوع نیاز به یکسری تکنیک ها، دوره ها، آموزش‌ها و تمرین‌ها دارد، اگر این کار‌ها انجام شود، افراد معامله گر خوبی خواهند شد. در این مجموعه، هم معامله‌گر‌های بزرگ هم پزشکان مغز و روانشناسان حضور دارند، به عبارتی این افراد با هم روانشناسی سرمایه‌گذاری را تشکیل می‌دهند.

دبیر همایش «روانشناسی سرمایه‌گذاری» تاکید کرد: هر کدام به تنهایی نمی‌تواند کاری بکند به طور مثال معامله گر خوب یا روانشناس با تجربه به تنهایی نمی‌توانند کاری کنند بلکه ترکیب آن‌ها مجموعه موفق به دست می‌آید و ما می‌خواهیم آن را در کشور پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه هدف مان این است که از شرکت‌های بزرگ کار را آغاز کنیم، افزود: ۳ تا ۶ ماه در قالب ۵ دوره می‌توان افراد را آموزش داد. ما در ابتدا برروی افراد کار می‌کنیم تا متوجه شویم مشکل کجاست، افراد باید متوجه شوند که نمی‌توانند بازار را کنترل کنند، بلکه عکس‌العمل مناسب مهم است.

دبیر همایش «روانشناسی سرمایه‌گذاری» در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نیست آموزش را از سنین جوانی را آغاز شود؟ گفت: این مطلب درستی است و باید این آموزش از سنین جوانی آغاز شود.

اخوت به برگزاری اولین همایش روانشناسی سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: در این همایش سرمایه گذراران بزرگ مالی حضور داشتند. ما انتظار داریم وقتی کارگزاری‌ها و انجمن مالی ایران پذیرفتند این موضوع تاثیرگذار است، افراد راحت‌تر باید آن را قبول کنند.

اولین همایش روانشناسی سرمایه گذاری امروز (۲۵ مردادماه) در سالن همایش‌های هتل قلب تهران برگزار شد. این رویداد، با حضور سخنرانان داخلی و خارجی و برنامه‌های متنوع، مفاهیم اساسی روانشناسی مالی به نحوی جامع و جذاب ارائه شد.

همچنین با تشکیل پروفایل ریسک برای شرکت کنندگان، ضمن کمک به خودشناسی آنان، آموزش‌های لازم با توجه به روحیات و ویژگی‌های فردی مدنظر خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر