صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دستکاری اطلاعات امنیتی در آمریکا توسط هوش مصنوعی

شرکت امنیت سایبری آمریکا اعلام کرد: سال‌های اخیر شاهد افزایش استفاده از هوش مصنوعی برای نفوذ اطلاعاتی و جاسوسی بوده است.
کد خبر : 863750

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت امنیت سایبری آمریکایی 《ماندیانت》 که تحت مالکیت گوگل قرار دارد اعلام کرد که در سال‌های اخیر شاهد افزایش استفاده از هوش مصنوعی برای انجام کمپین‌های اطلاعاتی دستکاری شده به صورت آنلاین بوده است، هرچند استفاده از این فناوری در سایر نفوذ‌های دیجیتال تاکنون محدود بوده است.

محققان این شرکت مستقر در ویرجینیا از سال ۲۰۱۹ موارد متعددی پیدا کردند که در آن‌ها از محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، مانند تصاویر پروفایل ساختگی، در کمپین‌های نفوذ آنلاین با انگیزه سیاسی استفاده شده بود.

بنا بر این گزارش، این موارد شامل مبارزات گروه‌های همسو با دولت‌های روسیه، چین، اتیوپی، اندونزی، کوبا، آرژانتین، مکزیک، اکوادور و السالوادور است.

این اتفاق در میان پیشرفت‌های اخیر در مدل‌های هوش مصنوعی مولد مانند چت جی پی تی رخ می‌دهد که ایجاد ویدیوها، تصاویر، متن و کد کامپیوتری جعلی متقاعدکننده را بسیار آسان‌تر می‌کند. مقامات امنیتی نسبت به استفاده از چنین مدل‌هایی توسط مجرمان سایبری هشدار داده اند.

محققان ماندیانت می‌گویند هوش مصنوعی Generative به گروه‌هایی با منابع محدود امکان می‌دهد محتوای باکیفیت تری برای کمپین‌های موثر در مقیاس بزرگ تولید کنند.

ساندرا جویس، معاون رئیس سازمان اطلاعات ماندیانت گفت: به عنوان مثال یک کمپین اطلاعاتی طرفدار چین به نام دراگون بریج از زمان آغاز با هدف قرار دادن معترضان طرفدار دموکراسی در هنگ کنگ در سال ۲۰۱۹ به صورت  در ۳۰ پلتفرم اجتماعی و ۱۰ زبان مختلف گسترش یافته است.

با این حال، تاثیر چنین کمپین‌هایی محدود بود. او گفت:  از نقطه نظر اثربخشی، پیروزی‌های زیادی در آنجا حاصل نشد. آن‌ها واقعا هنوز مسیر چشم انداز تهدید را تغییر نداده اند. 

چین در گذشته اتهامات آمریکا مبنی بر دست داشتن در چنین کمپین‌های نفوذی را رد کرده است.

ماندیانت که به سازمان‌های دولتی و خصوصی در پاسخ به نقض‌های دیجیتال کمک می‌کند، گفت : هنوز ندیده است که هوش مصنوعی نقشی کلیدی در تهدیدات روسیه، چین یا کره شمالی ایفا کند.

به گفته محققان، انتظار می‌رود استفاده از هوش مصنوعی برای نفوذ‌های دیجیتال در کوتاه مدت پایین باقی بماند.

جویس می‌گوید: ما تاکنون حتی یک واکنش حادثه‌ای را که در آن هوش مصنوعی نقش داشته باشد، ندیده ایم.

اما او افزود: ما می‌توانیم بسیار مطمئن باشیم که این مشکلی خواهد بود که در طول زمان بزرگ‌تر می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر