موافقت سران قوا با باز شدن گره کور ۱۱ ساله تولید در کارخانه «کیان تایر»
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علیمهری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره وضعیت کیان تایر اظهار کرد: در سفر رئیس جمهور به شهرستان اسلامشهر بر تعیین وضعیت کارخانه کیان تایر تاکید شد.
وی افزود: با توجه به ورشکستگی این کارخانه و قیمت بالا، تمایلی برای خرید وجود نداشت و باید به شکل اقساطی به فروش میرسید که طبق قانون چنین امکانی فراهم نبود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به پیگیریهای مستمر عنوان کرد: در نود و سومین نشست شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست حجتالاسلام رئیسی و با موافقت سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داده شد که با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام شود.
علیمهری تاکید کرد: با این اقدام، وضعیت این کارخانه بعد از ۱۱ سال تعیین تکلیف میشود و میتواند نقش موثری در تولید داخلی داشته و نیاز کشور به تولید لاستیک سنگین را مرتفع و مانع واردات این کالا شود.
حجتالاسلام رئیسی در سفری که آذر ماه ۱۴۰۱ به شهرستان اسلامشهر داشت در جمع کارگزان کیان تایر گفته بود به هیچ عنوان چرخ تولید در این کارخانه نباید کُند یا متوقف شود.
به گزارش آنا، در سال ۱۳۵۴ شرکت بی. اف. گودریچ با واگذاری سهام به صورت خصوصی در آمد و نام آن در دیماه ۱۳۵۵ به شرکت تولیدی کیان تایر تغییر پیدا کرد.
پس از انقلاب اسلامی کارخانه تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت و به فعالیت تولیدی خود ادامه داد.
در سال ۱۳۷۵ با توجه به صلاحدید مسئولین کشور بخشی از سهام به بخش خصوصی واگذار شد و با تغییرات اساسی و تکنولوژی مدرن و تغییر قالبهای تایر، سهامداران وقت نام شرکت را در مهر ماه۱۳۸۰ به لاستیک البرز تغییر دادند.
سال ۱۳۸۲ از سوی دولت به بخش خصوصی واگذار شد، اما به دلیل نحوه عملکرد کارفرمای خصوصی از همان ابتدای واگذاری با مشکلات جدی مواجه شد که در نهایت در سال ۸۷ از سوی وزارت صنایع وقت مسئولیت اداره کارخانه از کارفرمای جدید سلب و به هیات حمایت از صنایع واگذار شد.
بعد از آن به دلیل بروز مشکلاتی کارخانه به مدت ۱۰ ماه تعطیل شد که محسن هاشمی مدیر عامل وقت کیان تایر در خرداد ۱۳۸۸ در گفتگو با رسانهها بیان کرد: کارخانه کیان تایر به دلیل مشکلات اقتصادی به مدت ده ماه تعطیل شده بود که امروز به همت وزارت صنایع و معادن مجدد راهاندازی شد.
آذر ماه ۹۹ بود که حکم ورشکستگی کارخانه صادر و کارخانه زیر نظر هیات ورشکستگی قوه قضاییه قرار گرفت و تا الان هم به همین شکل مدیریت شده است.
انتهای پیام/