صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲
در سومین دوره مسابقات بین‌المللی مخترعان و مبتکران آی ان وی؛

دانشجوی دانشگاه آزاد اصفهان بر سکوی دوم جهان ایستاد

دانشجوی رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در سومین دوره مسابقات بین‌المللی مخترعان و مبتکران توانست عنوان دوم این مسابقات را از آن خود کند.
کد خبر : 863262

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا صالحی‌کیا دانشجوی رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در سومین دوره مسابقات بین‌المللی مخترعان و مبتکران ویژه اعضای INV توانست عنوان دوم این مسابقات را در بخش شیمی _ حفاظت از محیط‌زیست از آن خود کند.

فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیش‌رو در حوزه اختراع و نوآوری در جهان بوده که یکی از مهم‌ترین اهداف اصلی فدراسیون بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوران بوده . بر همین اساس فدراسیون پس از دریافت مصوبات لازم با اعمال تمهیدات ویژه فرصت عضویت در بخش INV را برای مخترعان سراسر جهان فراهم کرد.

در سومین دوره این مسابقات، ۸۳۰ اختراع از ۳۶ کشور جهان مانند کانادا، استرالیا، اندونزی، مراکش، ایران، قطر، بحرین، لبنان، لهستان، روسیه، هنگ‌کنگ، برزیل، مالزی، امارات متحده عربی، چین و … در عرصه رقابت‌ها حضور داشتند. مخترعان برگزیده طبق قوانین جشنواره اقدام به تکمیل فرم ثبت‌نام و ارسال فیلمی کوتاه و کاربردی از نوآوری و اختراع خود کرده و سپس اعضای هیئت‌داوران فدراسیون در مدت سه روز به ارزیابی و بررسی طرح‌های ارسالی پرداختند.

معیار‌های اعضای هیئت‌داوران در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف و مهم هر اختراع و نوآوری نظیر بررسی میزان تقاضای عمومی، اقتصادی و به مقرون‌به‌صرفه بودن، دوست دار محیط‌زیست بودن و ... بود.همه اختراعات و نوآوری‌ها در ۱۳ کلاس مختلف ازجمله علوم کامپیوتر، ماشین‌آلات، مهندسی عمران، حفاظت از محیط‌زیست، کشاورزی و ... دسته‌بندی شده است.

مقاله صالحی‌کیا با عنوان تولید آب از زباله توسط میکروارگانیسم‌ها: استخراج از طلای کثیف و با نام لاتین Water Production from Waste Using Micro-Organisms: Extraction of Dirty Gold در همایش ملی مدل‌سازی، پایش و مدیریت آلودگی آب، خاک و هوا و صوت ارائه و با شناسه ملی MWASSP۰۱_۰۱۱ ثبت شد.

این دانشجو که عضو فدراسیون مخترعین جهانی (IFIA) بوده، سابق بر این نیز دارای مقالات علمی و پژوهشی و اختراعات دیگری ازجمله دارورسانی به‌وسیله نانو ذرات هیدروژل Hydrogel nanoparticles in drug delivery در حوزه پزشکی ارائه شده در پنجمین کنگره بین‌المللی زیست پزشکی، مقام سوم جهانی مسابقات اختراعات اندونزی در سال ۲۰۲۰، مدال طلای جهانی اختراعات هفتمین جشنواره بین‌المللی علوم جوان ابن‌سینا، مرکز پژوهش بین‌المللی ابن‌سینا در سال ۲۰۲۲، مقام سوم کشوری و دوم استانی مسابقات زیست‌فناوری گرایش بیوانرژی در دومین دوره جشنواره علمی- پژوهشی پژوهش سرا‌های دانش‌آموزی در سال ۱۴۰۰، مقام اول استانی مسابقات انرژی‌های نوین دست سازه‌های سبز در سال ۱۴۰۰، و افتخارات، اختراعات و مقالات ارزشمند و کاربردی بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر