صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

کمک شرکت‌های دانش‌بنیان به کاهش مرگ و میر ناشی از سکته قلبی

رئیس مرکز اورژانس تهران طرح ۲۴۷ را یکی از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت به شهروندان عنوان کرد و گفت: در این طرح که ۲۴ ساعت شبانه روز فعال است نقش اصلی را شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.
کد خبر : 863225

محمداسماعیل توکلی، در رابطه با نقش فناوری‌های نوین و استارت آپ‌های حوزه سلامت در فوریت‌های پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح ۲۴۷ که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان با درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی راه‌اندازی شد توانست نرخ مرگ و میر را در بیماران قلبی به شدت کاهش دهد. 

توکلی با اشاره به اینکه در این طرح بیمارستان‌ها از زمان تماس اورژانس با این مراکز، در کمتر از نیم‌ساعت برای انجام آنژیوگرافی بیمار منتقل‌ شده به بیمارستان آماده هستند گفت: بنابراین، اگر کسی در خانه یا محل کار دچار درد سینه شد، به جای مراجعه شخصی به مرکز درمانی، همکاران اورژانس بالای سر بیمار حاضر شده، نوار قلب می‌گیرد و نوار را به طور آنلاین به مرکز اورژانس می‌فرستند.

وی افزود: در مرکز اورژانس همیشه دو متخصص قلب آماده پاسخگویی هستند و بعد از تأیید نوار قلب مبنی بر وجود سکته قلبی، با نزدیک‌ترین مرکز تماس گرفته و شرایط را برای اعزام بیمار به بیمارستان موردنظر فراهم می‌کنند.

 توکلی گفت: با توجه به اهمیت زمان در خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بیماران قلبی، می‌بایست اقداماتی برای مدیریت زمان رسیدگی و درمان در این بیماران انجام گیرد که باید فرآیند‌های غیر ضروری حذف یا کوتاه شود یا اینکه اقدامات اولیه به صورت همزمان و موازی انجام شوند.

رئیس مرکز اورژانس تهران در پایان افزود: با استفاده از طرح ۲۴۷ توانستیم اقدامات اولیه تشخیصی مانند گرفتن نوار قلب بیمار و تفسیر آن، زمان انتقال از صحنه به بیمارستان با زمان آماده سازی بخش کت لب (بخش آنژیوگرافی) را در یک بازه زمانی انجام دهیم و زمان تریاژ را کاهش دهیم که کمک زیادی در کاهش آمار مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر