صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشستی عنوان شد؛

هدف از برگزاری طرح حامیم ۲ در دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟

مسئولان در افتتاحیه طرح حامیم ۲ در دانشگاه آزاد اسلامی سپیدان اهداف برگزاری این دوره را تشریح کردند.
کد خبر : 862740

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه طرح حامیم ۲ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی سپیدان برگزار شد. مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این مراسم اظهار کرد: برای انجام یک حرکت صحیح، تمیز و عقلایی نیازمند مقدماتی هستیم تا با رسیدن به آنها بتوانیم در مسیر گام دوم انقلاب پیش برویم.

عبدالعزیز فاضلی اضافه کرد: از عناصر مهم برای این پیشرفت جهت‌گیری به سوی تمدن اسلامی است و عامل دیگر وجود نقطه روشنی مانند ظرفیت‌هایی که در دسترس داریم بوده و عنصر سوم اجرای حرکت خاص و دقیق است.

وی افزود: برای ارتباط بین این عناصر باید تبیین‌گری کرد، یعنی نیازمند ذهن پویا و زبان گویا همراه با هدایت هستیم تا با تمرکز و فعالیت‌های پی در پی کار عظیمی را در جامعه و توسط جوانان این جامعه پیش ببریم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم با اشاره به نعمت‌های بزرگی که ایران اسلامی در پرتوی جانفشانی‌های شهدا به آن دست پیدا کرده‌اند، توضیح داد: دوره حامیم ۲ با هدف تقویت تشکل‌ها، فعالیت‌های تشکیلاتی، شکوفاسازی کار تشکیلاتی و کار گروهی در میان دانشجویان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: دانشجو در دوره تحصیل تجربه کار تشکیلاتی دارد، اما مهم این است که این کار تشکیلاتی دقیق‌تر و منظم‌تر برگزار شود، چراکه برخی از نیرو‌های انسانی جز در کار جمعی و گروهی شکوفا نمی‌شوند.

وی در ادامه توضیح داد: حلقه‌های میانی در فضای دانشگاه دارای یک هدف نهایی بوده که عبارت است از تقویت فعالیت جمعی که این تقویت فعالیت جمعی در راه زمینه‌سازی ظهور امام عصر(عج) تحکیم نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تأکید کرد: توصیه به کار گروهی در میراث ۱۴۰۰ ساله ما سابقه دارد، به گونه‌ای که در روایات معصومین به احادیثی برمی‌خوریم که به گردآوری مومنین به دور هم توصیه و در این توصیه‌ها به چند اصل مهم نیز اشاره شده که یکی از این اصول تقواست و دیگری اینکه این دوستی‌ها و گردهمایی‌ها باید در راه خدا باشد و در این ملاقات‌ها به ذکر اهل بیت(ع) و به احیای امر ایشان پرداخته شود.

یعقوبی، سیره و روش امام سجاد علیه‌السلام را که پایه‌گذار فعالیت‌های تشکیلاتی در بین محبان اهل بیت علیهم‌السلام بود یادآور شد و افزود: تلاش‌های آن امام زمینه‌سازی برای قیام علمی امام صادق(ع) شده و مجموع این دو فعالیت موجب ترویج مکتب شیعه و گسترش گروندگان به اهل بیت(ع) می‌‌شود.

مسئول استانی برگزاری طرح حامیم ۲ در استان فارس هم گفت: این دوره در حال حاضر در چهار بخش در استان فارس در حال برگزاری است و دوره ویژه دانشجویان دانشگاه‌های سراسری در دانشگاه شیراز خاتمه یافت و دوره ویژه دانشجویان علوم پزشکی، دوره ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و دوره ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شیراز هم در حال برگزاری است.

نیکبخت متذکر شد: این دوره که ویژه حلقه‌های میانی است واسطه‌ای بین حاکمیت و مردم را با عنوان حلقه‌های میانی پوشش خواهد داد که اصلی‌ترین عنصر این حلقه‌ها دانشجویان فعال فرهنگی هستند.

وی افزود: انتظار می‌رود که دانشجویان بعد از حضور در این دوره از ابتدای مهرماه کار خود را با جدیت آغاز کنند، چراکه این دوره باید توانسته باشد دانشجو را توانمند کند و او را به‌گونه‌ای به شیوه مطالبه‌گری برای ارتقای سطح علمی دوره تربیت کند.

 مسئول استانی برگزاری طرح حامیم ۲ در استان فارس افزود: آموزش در این دوره شامل سه سطح است، به‌گونه‌ای که بخشی از نمره این دوره مربوط به هریک از کلاس‌ها، بخشی مربوط به نشست‌ها و کارگاه‌ها و بخشی به مشارکت دانشجو در فعالیت‌های جمعی و کارگروهی اختصاص دارد.

مسئول استانی برگزاری طرح حامیم در استان فارس، وجود ارتباط دانشجویان با دفاتر نهاد را مهم‌ترین دستاورد برگزاری طرح حامیم ۲ برشمرد و بیان کرد: برگزاری این دوره آغازگر کار دانشجویان فعال فرهنگی است، چراکه این دانشجویان به‌عنوان سفیران فرهنگی و مدیران فرهنگی شناخته می‌شوند و کمک قابل توجهی در بخش‌ها و بحث‌های فرهنگی به مسئولان دانشگاه خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر