صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آینده هوش مصنوعی چگونه خواهد بود؟

به نظر می‌رسد که آنچه هوش‌های مصنوعی مشغول انجامش هستند آینده‌ای را به وجود خواهد آورد که در آن برای اولین‌بار انسان‌ها به طور جدی وارد جنگ با اتوماسیون و خودکاریزه کردن همه چیز می‌شوند.
کد خبر : 862633

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نظر می‌رسد که آنچه هوش‌های مصنوعی مشغول انجامش هستند آینده‌ای را به وجود خواهد آورد که در آن برای اولین‌بار انسان‌ها به طور جدی وارد جنگ با اتوماسیون و خودکاریزه کردن همه چیز می‌شوند. اما این ترس و هراس تنها شروع ماجراست. این جنگ هر روز به ما نزدیک‌تر می‌شوند.

دانشمندان حوزه هوش مصنوعی مانند یان لکان ممکن است به شوخی و خنده بگویند که «اگر فکر می‌کنید که امن نیست، خوب نسازیدش»، اما ظاهراً بعید است که فعالان این عرصه دست از کار بردارند و این رویه و پیشرفت برق‌آسا تا زمان ظهور اولین نشانه‌های تهدید وجود و ماهیت بشر ادامه خواهند داشت.

2600 مدیر صنعتی و محقق حوزه فناوری هم اکنون که تازه این حوزه از فناوری شروع به کار کرده است در این حوزه فعال هستند و فقط خدا می‌داند در ماه‌ها و سال‌های آینده تعدادشان به چند نفر می‌رسد. به نظر می‌رسد که تعدادشان به زودی از صدهزار نفر نیز بیشتر بشود و بعد یک میلیون نفر و بعد هر کسی که می‌تواند به زبان انگلیسی حرف بزند.

در این جنگ و درگیری انسان‌ها در خیابان‌ها با هم گلاویز نمی‌شوند، قرار نیست هیچ سروصدایی از آنها دیده شود. این جنگ به صورت حرفه‌ای انجام خواهد شد و طی آن اساتید دانشگاه‌ها استفاده از هوش مصنوعی را برای دانشجویان خود ممنوع می‌کنند و مردم خودشان دیگر نمی‌خواهند که رزومه‌شان توسط هوش مصنوعی نوشته شود.

در آن زمان انسان‌ها درباره این که چگونه می‌توان سیستم‌های تشخیص چهره هوش مصنوعی را دور زد و از آنها استفاده نکرد تحقیق می‌کنند. در آن دوران هنرمندان آثار هنری مربوط به گول زدن هوش مصنوعی تولید می‌کنند.

جنگ خواهد شد، اما این جنگ، جنگ خوب و مفیدی برای انسان خواهد بود. چون به ما نشان خواهد داد که انسانیت ما فراتر از اتوماسیون است. این که انسان بودن مهم است نه باهوش و قدرتمند بودن.

همزمان، انسان‌های فقیری که در گوشه و کنار دنیا به دنبال یک لقمه نان هستند کوچکترین اهمیتی به این که هوش مصنوعی چیز خوبی است یا نه نمی‌دهند. یا برایشان مهم نیست که آیا هوش مصنوعی به زودی هنرمندان، نویسنده‌ها، ویراستارها را بیکار می‌کند یا نه.

انتهای پیام/

ارسال نظر