صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
برای نخستین بار؛

هوش مصنوعی خلبان یک پهپاد جنگی آمریکایی شد

پهپاد جنگی آزمایشی والکری نیروی هوایی آمریکا نخستین پرواز خود را تحت کنترل هوش مصنوعی انجام داد.
کد خبر : 862610

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، پهپاد رزمی آزمایشی والکری ایکس‌کیو _ ۵۸‌ای (XQ-۵۸A) نیروی هوایی آمریکا نخستین پرواز خود را تحت کنترل هوش مصنوعی انجام داد. در ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۳، هواپیمای رباتیک یک سورتی پرواز سه ساعته را در مجتمع آزمایشی و آموزشی اگلین در فلوریدا به پایان رساند.

آخرین آزمایش حاصل برنامه اسکایبرگ ونگارد (Skyborg Vanguard) است که بر توسعه توانایی یک عامل هوش مصنوعی/ یادگیری ماشین برای پرواز ایمن در حین حل چالش‌های تاکتیکی مرتبط متمرکز شده است. این عامل بر روی یک شبیه‌ساز آموزش دیده بود که در آن مهارت‌های خود را در طول میلیون‌ها ساعت شبیه‌سازی و سورتی پرواز با الگوریتم‌های توسعه‌یافته توسط تیم عملیات رزم هوایی خودمختار (AACO) تقویت کرد.

پروژه مشترک سیستم‌های هوایی بدون سرنشین کراتوس (KUAS) و آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی ایالات متحده (AFRL)، با هدف توسعه فناوری لازم برای ایجاد یک هواپیمای بدون سرنشین مستقل با نیروی جت است که می‌تواند بدون کنترل انسان، همراه با دیگر هواپیما‌های بدون سرنشین و به عنوان بخشی از یک تیم انسانی / ماشینی عمل کند.

سرهنگ تاکر همیلتون، رئیس تست و عملیات هوش مصنوعی گفت: این ماموریت یک چارچوب ایمنی چند لایه را بر روی یک هواپیمای بدون سرنشین اثبات کرد و یک عامل هوش مصنوعی/ یادگیری ماشین را نشان داد که یک چالش تاکتیکی مرتبط را در طول عملیات هوابرد حل می‌کند.

ایده این است که با ارائه یک جایگزین رباتیک به نیروی هوایی آمریکا که می‌تواند با هواپیما‌های جنگنده اسکورت کار کند و همچنین می‌تواند به مناطق خطرناک فرستاده شود، هزینه‌های سرسام آور هواپیما‌های هدایت شونده را کاهش دهد.۵

والکری با طول بال ۲۲ فوت (۶.۷ متر) و حداکثر سرعت ۵۶۷ گره (۶۵۲ مایل بر ساعت، ۱،۰۵۰ کیلومتر بر ساعت)، دارای سقف سرویس ۴۴،۹۹۷ فوت (۱۳،۷۱۵ متر) و برد ۲،۱۲۸ نانومتر (۲،۴۴۹ مایل، ۳،۹۴۱ کیلومتر) است. این هواپیما قادر است تا ۸ سلاح از جمله جی‌دی‌ام‌ها و دیگر بمب‌های با قطر کوچک را حمل کند.

سرتیپ اسکات کین، فرمانده ای‌اف‌آر‌ال گفت: هوش مصنوعی، عملیات‌های خودمختار و تیم‌سازی انسان - ماشین با سرعت بی‌سابقه‌ای به تکامل خود ادامه می‌دهند و ما به تلاش‌های هماهنگ دولت، دانشگاه و شرکای صنعتی خود نیاز داریم تا سرعت خود را حفظ کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر