صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

واکنش دولت انگلستان به پیامدهای گسترش استفاده از هوش مصنوعی

بعد از ابراز نگرانی‌ها درباره خطرات هوش مصنوعی، نخست وزیر انگلستان، قصد دارد پاییز امسال رهبران دنیا را برای شرکت در نشستی درباره رابطه امنیت با این پدیده فناورانه دور هم جمع کند.
کد خبر : 862575

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کمیته‌های منتختب فرهنگ، رسانه و ورزش در خصوص خطرات و ریسک‌های نه تنها علیه شغل افراد بلکه علیه استقلال افراد هشدار داده‌اند.

بر اساس گزارش «گاردین» بعد از ابراز نگرانی‌ها درباره خطرات موجودِ فناوری‌ای که به سرعت در حال رشد است، «ریشی سوناک»، نخست وزیر بریتانیا، قصد دارد پاییز امسال رهبران دنیا را در لندن برای شرکت در نشستی درباره امنیت در هوش مصنوعی جمع کند.

غیر از این، به نظر می‌رسد که دولت «ریشی سوناک» علاقه زیادی به بررسی تغییرشکل فاحشی که به وسیله فناوری‌های دیجیتالی در زندگی بسیاری از مردم ایجاد شده است ندارد.

یک گزارش جدید درباره فناوری به هم پیوسته که توسط کمیته منتخب فرهنگ، رسانه و ورزش منتشر شد به پتانسیل بالای «انقلاب صنعتی چهارم» برای طیف وسیعی از بخش‌های جامعه اشاره می‌کند.

اما این گزارش در عین حال به ریسک‌های هر یک از کارگران اشاره می‌کند،معتقد است با ادامه رشد فناوری‌ها شغل این افراد از بین می‌رود یا تحت چنان نظارت و کنترلی قرار می‌گیرند که بعد از مدتی حس خودمختاری و مختار بودن را از دست می‌دهند.

شرکت آمازون با افتخار به این کمیته گفته بود که استفاده از فناوری در مراکز اجرایی اش توانسته «بار فیزیکی بر دوش کارمند‌ها را کاهش دهد، زمان راه رفتن را کاهش دهد و کار‌های تکراری را حذف کند و افراد را آزاد کند تا بتوانند روی کار‌های پیچیده‌تر غیرقابل اجرا توسط اتوماسیون تمرکز کنند.»

با این حال، کارکنان شرکت آمازون اعلام کرده اند که ورود مونیتورینگ «های‌تک» به زندگی کاریشان اصلاً خوشایندی نبوده است و آن‌ها را از یکنواختی کار رها نکرده است، بلکه فشار شغلشان را چندین برابر کرده است.

در حالی که به کمک ربات‌ها اندکی از کار آن‌ها کاسته شده است، اما آن‌ها حس می‌کنند که هر روز باید توانمندی‌های خود را ارتقا دهند تا اجازه ندهند ربات‌ها جانشین شان شوند؛ و ان تاثیر بالقوه از انبار فراتر می‌رود: از فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مولد امروز در طیف وسیعی از زمینه‌ها و حوزه‌ها استفاده می‌شود، و فقط به مونتیور کردن و هدایت کارگران محدود نمی‌شود؛ و تمام این‌ها زنگ‌های خطر را برای تامین معاشی مردمی که معاششان در معرض خطر است به صدا درآورده است. اما آیا دولت انگلستان به راستی برنامه‌ای برای مقابله با این بحران عظیم در چنته دارد؟

انتهای پیام/

ارسال نظر