بهسازی پایانههای مرزی برکت و مهران
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از اقدامات انجام شده در پایانه مرزی برکت برای سفرهای اربعین، این پایانه را یکی از پایانههای اصلی مربوط به حمل و نقل زائران به کربلا دانست و گفت: تمامی سطوح این پایانه از آسفالت مناسبی برخوردار شده است علاوه بر این پروژه مسقف سازی و نصب مهپاش و ایجاد سرویسهای بهداشتی جدید نیز در حال اجراست.
وی ادامه داد: تنها برای بهسازی پایانههای مرزی برکت و مهران در راستای تسهیل امور حمل و نقل زائران اربعین حسینی، بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مجموعا در بخش راههای استان در حوزه ساخت، بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان پروژه اجرا شده و در حال اجرا وجود دارد و در حوزه راهداری و نگهداشت که شامل بهسازی راهها از طریق نصب روشنایی راهها، روکش آسفالتها، رفع نقاط حادثه خیز، نصب علائم هشدار دهنده و... میشود، بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان از ابتدای دولت تا کنون هزینه شده است.
وی ادامه داد: تنها از دهه فجر اخیر تا کنون، حدود ۸۴۰ میلیارد تومان پروژههای راهداری در این استان در دست اجراست.
بذرپاش در ادامه اظهار کرد: برای اربعین سال جاری نیز تمام تلاش مسئولان استان و وزارت راه و شهرسازی بر این است که تدارک یک اربعین مناسب و باشکوه و آسان برای زائرین سیدالشهدا دیده شود.
وی در خصوص مشکلاتی که در ناوگان حمل و نقل عمومی وجود نیز توضیح داد: طبیعتا در سالهای گذشته با رشد جمعیت زائران، مساله کمبود ناوگان حمل و نقل ایجاد شده است، اما در حال رایزنی با کشورهای همسایه و استفاده از ظرفیتهایی مانند ناوگان سایر کشورها و سازمانها هستیم تا کمبود ناوگان حمل و نقل مشکلی برای زائران به همراه نداشته باشد.
بذرپاش ادامه داد: سازمانهایی مانند وزارت نفت، وزارت صمت و بسیاری از شهرداریها که اتوبوسهایی برای حمل و نقل در اختیار دارند، به صورت یکپارچه و با مدیریت سازمان راهداری اتوبوسهای خود را در اختیار زائرین قرار خواهند داد تا مشکل حمل و نقل به حداقل برسد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به متوسط دو نفره سرنشینان خودروهای شخصی که برای مراسم اربعین راهی میشوند نیز اظهار کرد: از مردم عزیز خواهش داریم پویشی راه اندازی شود که دارندگان خودرو در صورت امکان، یک نفر بیشتر را در مسیر به همراه خود به پایانههای مرزی بیاورند چرا که اگر متوسط سرنشینان خودروها به ۳ نفر برسد، میتوان گفت هیچ مشکلی در حوزه حمل و نقل به وجود نخواهد آمد.
بذرپاش افزود: در همین راستا پارکینگهای شهر مهران برای استفاده از پایانههای مرزی مهران و برکت توسعه یافته است و میتوان گفت که ظرفیت پارکینگهای شهر مهران برای استفاده زائران در پایانههای مرزی حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: این غیر از زیرساختهایی است که برای دو پایانه مرزی برکت و مهران مانند آسفالت و سطوحی که برای آسایش موکبها و مکانهای انتظار مسافرین ایجاد شده، سیستمهای سرمایشی که در حال نصب است و مناسب سازی معابر با آسفالت ایجاد شده است.
بذرپاش گفت: متاسفانه در سالهای گذشته به دلیل خاکی بودن معابر و آب پاشی مردم با مشکلاتی مواجه میشدند که این مساله با بهسازی معابر برطرف شده است.
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: خوشبختانه در سال جاری با وجود محدودیتهایی که در منابع وجود داشت، شاهد آن بودیم که اقدامات مطلوبی برای آسایش زائرین انجام شده و رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته صورت گرفته است.
وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر خود به ایلام و پایانههای مرزی این استان گفت: از صبح که در استان هستیم، در حوزه راه که ماموریت اصلی وزارت راه و شهرسازی است، چه در حوزه پروژههای راهسازی و چه در پروژههای نگهداشت و کیفیت بخشی راههای موجود استان، اقدامات قابل توجهی انجام شده است.
وی ادامه داد: برای مثال در جاده ایلام به مهران، حدود ۹۳ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت انجام شده است که کیفیت این مسیر را حتی از برخی راههای اطراف پایتخت نیز بیشتر کرده است.
بذرپاش در ادامه اظهار کرد: این موضوع نشان از همتی بلند برای بهبود وضعیت راههای استان و به خصوص برای زائران اربعین است.
انتهای پیام/