صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
مدیران شرکت وعده دادند:

عرضه اولیه سهام گروه مالی فیروزه با سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی

مدیران گروه مالی فیروزه با ارایه گزارشی از اقدامات و برنامه ها ، وعده پذیرش و عرضه اولیه سهام این شرکت با سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی دادند.
کد خبر : 862089

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مدیران گروه مالی فیروزه امروز در جمع خبرنگاران حاضر شدند تا ضمن گرامیداشت روزخبرنگار ، اقدامات و برنامه های مدنظر را اعلام کنند.

عرضه اولیه سهام فیروزه با سرمایه 1000 میلیارد تومانی

براساس این گزارش، رامین ربیعی مدیرعامل این شرکت با اشاره به سابقه 18 ساله گروه مالی فیروه در خدمات مدیریت دارایی و سرمایه‌گذاری مانند مدیریت صندوق‌ها، مشاوره شرکتی، کارگزاری و سبدگردانی و برخورداری از 300 سرمایه انسانی، اعلام کرد: این شرکت تأسیس اولین صندوق سرمایه‌گذاری مختص بازارسرمایه و رتبه اول در جذب سرمایه‌گذاری خارجی را دارد. و علاوه بر جذب سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی، صندوق‎های متنوعی برای سلیقه مخاطبین مختلف تأسیس کرده‌ است.

همچنین در تملیک و توسعه شرکت‌های سرمایه‌گذاری بورسی نیز پیشرو بوده و با خرید بلوک مدیریتی 5 شرکت سرمایه‌گذاری بورسی و یک شرکت سرمایه گذاری غیربورسی، نه تنها ساختار این شرکت‌ها را بهبود داده بلکه باعث رشد سودآوری آنها نیز شده است. همچنین مدیریت 16 نهاد مالی و 10 صندوق سرمایه‌گذاری در ایران و اروپا را به عهده دارد.

دارایی تحت مدیریت گروه مالی فیروزه حدود 22 هزار میلیارد تومان بوده و 19 سرمایه‌گذاری در شرکت‌های خصوصی و 14 سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فناوری محور از جمله فعالیت‌‌های فیروزه در 18 سال گذشته است.

یکی از برنامه های مدنظر هم پذیرش شرکت در بورس یا فرابورس و عرضه اولیه سهام تا سال آینده است. سرمایه اسمی و فعلی هم 200 میلیارد تومان بوده ولی تا زمان عرضه اولیه به 1000 میلیارد تومان خواهد رسید.

توسعه فعالیت‌های مالی و سبد خدمات از طریق اخذ مجوز لیزینگ و بیمه عمر و زندگی، مشاوره سرمایه‌گذاری، تداوم سرمایه‌گذاری قابل توجه در حوزه اقتصاد دیجیتال و fintech از دیگر برنامه های آینده است.

چند آمار از سبدگردانی و دارایی های تحت مدیریت

فاطمه سرکاری مدیر تامین مالی گروه مالی فیروزه هم اعلام کرد: سال 89 نخستین صندوق داخلی فیروزه با نام فیروزه موفقیت تاسیس و یکی از قدیمی‌ترین صندوق‌های سهامی است. با تاسیس شرکت سبدگردان فیروزه در سال 98 و انتقال مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری به این شرکت، سبدگردان توسعه فیروزه مدیریت بیش از 150 سبد اختصاصی و 6 صندوق سرمایه‌گذاری از جمله صندوق‌های سهامی فیروزه موفقیت‌، سهامی شاخص ۳۰ شرکت بزرگ فیروزه، درآمد ثابت ارمغان فیروزه آسیا، سهامی دریای آبی فیروزه، جسورانه فیروزه و خصوصی ثروت آفرین فیروزه را بر عهده دارد.

دارایی تحت مدیریت سبدگردان فیروزه با سرمایه‌گذاری حدود 22 هزار شخص حقیقی و حقوقی، 7700 میلیارد تومان بوده که در دو سال گذشته، رشد 2100 درصدی را تجربه کرد.

صندوق سرمایه‌گذاری فیروزه موفقیت با سرمایه‌گذاری در سهام برتر سال 89 آغاز بکار کرد و با متوسط بازدهی سالانه 60 درصدی از معدود صندوق های بازارسرمایه بوده که علیرغم افت ارزش پول ملی در سال های اخیر، بازدهی دلاری بیش از 320 درصدی در 13 سال گذشته داشت.

نخستین صندوق شاخصی هم سال 93 با الهام از شاخص 500 S&P با نماد "فیروزه" و متشکل از 30 شرکت بزرگ بورس ایران تاسیس شد. صندوق ارمغان فیروزه آسیا هم با نماد "فیروزا " در کلیه کارگزای‌ها قابل معامله بوده و جایگزین مناسب سپرده‌گذاری در بانک است. افزایش سقف جدید صندوق به 1.2 میلیارد واحد به تازگی صادر شده و حدود 80 درصد از آن تکمیل شده است. بازدهی این صندوق حداقل 80 درصدی در دارایی‌های با درآمد ثابت، نرخ سود تعهدی 27.5 درصدی و بدون شکست را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌ است.

مجوز فعالیت صندوق سهامی قابل معامله دریای آبی فیروزه با نماد "دریا" نیز دی سال قبل صادر شد و به طور متوسط 97 درصد دارایی‌های آن در سهام و حق تقدم سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس سرمایه‌گذاری خواهد شد. بازدهی 6 ماه اخیر صندوق هم 40 درصد بود.

فیروزه در سال‌های رکود بازار سرمایه و بر اساس ریسک‌پذیری مشتریان، قادر به بازدهی سالانه 40 تا 80 درصدی شد. تشکیل سبد برای سرمایه‌های خرد بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات برای تنوع‌بخشی محصولات سرمایه‌گذاری و ترویج فرهنگ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم است.

موافقت اصولی و مجوز تاسیس صندوق با درآمد ثابت ساحل آرام فیروزه از سازمان بورس،کسب شده و صندوق اهرمی فیروزه نیز بزودی پذیره‌نویسی می شود. تاسیس صندوق‌های طلا و بازنشستگی و بخشی هم در نقشه راه این شرکت قرار دارد.

شرکت‌های سرمایه‌گذاری گروه مالی فیروزه و نقش "وتوصا"

امیر تقی خان تجریشی عضو هیات مدیره و معاون سرمایه گذاری گروه مالی فیروزه هم اعلام کرد:  این گروه سال 90 با خرید و مدیریت شرکت گروه سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران برای 250 هزار سهامدار مستقیم و میلیون‌ها سهام‌دار سهام عدالت ارزش‌آفرینی کرد. امروزه "وتوصا" با افزایش دو برابری سود طی 4 سال یکی از شرکت‌های خوشنام و سودآور شناخته می‌شود.

همچنین با خریداری شرکت‌های بورسی دیگر و افزایش سرمایه چند مرحله‌ای و سود تقسیمی جذاب، سهامداران زیادی به شرکت‌های "وتوصا" جذب شدند که شامل بلوک مدیریتی سرمایه‌گذاری اعتبار ایران، سرمایه‌گذاری جامی، سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و تجارت، سرمایه‌گذاری پایاتدبیر پارسا و  سرمایه‌گذاری سبحان هستند.

علاوه بر این سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران و زیرمجموعه‌های آن در حوزه سرمایه‌گذاری‌های خصوصی (Private Equity) و سرمایه‌گذاری‌های جسورانه (Venture Capita) پیشرو بوده‌اند که از آن جمله می‌توان به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بیمه اتکایی رایا، پایانه صادراتی گلشن‌آرای ارم، شرکت کشت و صنعت زرند، شرکت پردیس صنایع سیلیکون آراز، شرکت سرمایه‌گذاری سرآواپارس، شیپور، تازه‌بار، الوپیک، استودیوی بازی‌سازی کاریزما، داستانِ‌من، سازیتو، پونیشا و.....  اشاره کرد.

تمرکز گروه فیروزه بر روی صندوق ارزی بوده و در این زمینه ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه خارجی را توانستیم از اشخاص حقیقی و حقوقی کشورهای اروپایی در زمینه‌های بیمه بانک و بورس جذب کنیم، اما از سال ۸۹ به بعد که تحریم‌ها تشدید شد و حساب‌های ارزی ما در خارج از کشور بسته شد، با مشکلاتی مواجه شدیم.

وی گفت: صندوق فیروزه جز قدیمی‌ترین صندوق‌ها در بازار سرمایه است که سود دلاری برای افراد خود به دست آورده، افرادی که از ابتدا با صندوق فیروزه شروع کردند، با دلار هزار تومانی وارد سرمایه‌گذاری شدند اکنون علاوه بر سودهای سالهای قبل با دلار ۵۰ هزار تومانی سود کرده‌اند.

به گفته ربیعی، بلوک مدیریتی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران با نماد و توصا توسط صندوق فیروزه خریداری شد که یکی از موفق‌ترین نمونه‌های خصوصی‌سازی در کشور در وتوصا انجام شد. ما ۵ بار از طریق بلوک مدیریتی کنترل شرکت‌ها را به دست گرفتیم و تمرکز ما بر روی فعالیت خدمات مالی به مردم ایران و همچنین سرمایه‌گذاری غیر مستقیم از طریق ابزارهای مالی در بورس و بازار سرمایه است.

همچنین در حالی که سرمایه‌گذاری غیر مستقیم افراد حقیقی در کشورهای دنیا به طور میانگین ۸۰ درصد است، یعنی سرمایه‌گذاری‌ها به صورت غیر مستقیم و از طریق صندوق‌ها در بورس انجام می‌شود، اما در کشور ما کمتر از ۲۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های مردم از طریق صندوق‌ها و به صورت غیر مستقیم انجام و بقیه به طور مستقیم انجام می‌شود.

وی گفت: با ایجاد صندوق اهرمی مردم می‌توانند خدمات مالی مانند بیمه بورس لیزینگ و سرمایه‌گذاری دریافت کنند و همچنین سرمایه‌گذاری از طریق سبدگردان‌ها و گروه مالی فیروزه انجام می‌شود.

رشد ۲۱ برابری

همچنین در ادامه این نشست خبری فاطمه سرکاری، مدیرعامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه گفت: صندوق فیروزه با سرمایه ۳۵۰۰ میلیارد تومان با نماد فیروزا در بازار سرمایه حضور دارد و شرکت سبدگردان فیروزه با سرمایه ۷۷۰۰ میلیارد تومان توانسته رشد ۲۱ برابری برای اعضای خود به دست بیاورد.

وی افزود: ما شش صندوق سرمایه‌گذاری داریم که ۲۲ هزار سرمایه گذار حقیقی و حقوقی در آن شریک هستند و ما حتی در شرایط رکودی بازار هم توانستیم منابع صندوق‌ها را رشد دهیم.

همچنین سبدگردان فیروزه با استراتژی که اتخاذ کرد، توانست میانگین بازدهی ۴۰ تا ۸۰ درصد را به دست بیاورد و همچنین ۱۰۰ تمدید سبدها برای مشتریان نشان از اعتماد مشتریان به این سبد گردان دارد. ابزارهای متنوع بورسی از کارهای مجموعه قیروزه برای فرهنگ‌سازی در سرمایه‌گذاری غیر مستقیم را می‌خواهیم، توسعه دهیم.

سال ۱۳۹۰ تملک بلوک مدیریتی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران با نماد می‌توانیم مدیریت کنیم و ارائه محصولات و ابزارهای مالی به تمام کشور انجام می‌شود.

کارگزاری فیروزه آسیا، جزو ۲۰ کارگزاری برتر کشور

امیر تقی‌خان تجریشی، عضو هیات مدیره و معاون سرمایه‌گذاری فیروزه هم در ادامه این نشست گروه مالی فیروزه را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کشور عنوان کرد و توضیح داد: بسیاری از مردم جامعه ما هنوز نتوانسته‌اند زبان اقتصادی دنیای مالی را درک کنند و این کار شرکت‌هایی همچون ماست که بتوانیم این فراگیری را در کشور ایجاد کنیم. این کار نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و تلاش مستمر و مشارکت تمام بازیگران این حوزه را می‌طلبد، او همچنین در رابطه کارگزاری فیروزه آسیا گفت: کارگزاری فیروزه آسیا میزبان میزبان ده‌ها هزار مشتری است و بر مبنای ارزش معاملات جزو ۲۰ کارگزاری برتر کشور است و ارزش معامله‌های ماهانه این کارگزاری، حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد ریال است.

افزایش سقف جدید صندوق

جواد حسنی، مدیرعامل کارگزاری فیروزه آسیا در ادامه گفت: صندوق سرمایه‌گذاری ارمغان فیروزه آسیا با نماد «فیروزا» در کلیه کارگزای‌های کشور قابل معامله است و جایگزین مناسب سپرده‌گذاری در بانک است. افزایش سقف جدید صندوق به ۱.۲ میلیارد واحد به تازگی صادر شده و حدود ۸۰ درصد از آن تکمیل شده است. بازدهی این صندوق از طریق سرمایه‌گذاری حداقل ۸۰ درصدی در دارایی‌های با درآمد ثابت، نرخ سود تعهدی ۲۷و نیم درصدی و بدون شکست را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌است.

در پایان ربیعی به سرمایه‌گذاری بر روی استارت‌آپ‌ها توسط فیروزه پرداخت و افزود: ما در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم در بخش سرمایه‌گذاری‌های جسورانه (Venture Capita) نیز فعال باشیم. با اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه ICT کند شده است اما ما روی استارت‌آپ‌های خوبی از جمله شیپور، تازه‌بار، الوپیک، استودیوی بازی‌سازی کاریزما، داستانِ‌من، سازیتو، پونیشا سرمایه‌گذاری کردیم و معتقدیم با این که شرایط حیات و بقای استارت‌آپ‌ها سخت شده است اما ما تیم‌های خوبی را شناسایی کرده‌ایم و این تیم‌ها روند رشد خوبی را پشت سر گذاشته‌اند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر