صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

نگران مضرات احتمالی خشک شدن دریاچه ارومیه بر روی سلامت مردم هستیم

دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نگرانی بسیاری از خشکی دریاچه ارومیه از بابت مضرات احتمالی این مسئله بر روی سلامت مردم استان داریم و اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم.
کد خبر : 861862

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهمن نقی‌پور روز دوشنبه ۱۶ مردادماه در نشست خبری، اظهار کرد: کلنگ‌زنی بیمارستان یکهزار تخت خوابی تبریز از شش سال قبل انجام شده و اکنون پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۲۲ درصد رسیده و برای تکمیل آن بیش چهار هزار میلیارد تومان نیاز است.

وی افزود: این یک پروژه ملی به حساب می‌آید و بودجه ملی هم دارد، اما با این بودجه‌ها به اتمام نمی‌رسد و از این‌رو راه‌های مختلف اعم از گرفتن بودجه در سفر رئیس جمهور و مولدسازی املاک علوم پزشکی را در دستورکار قرار دادیم.

نگران مضرات احتمالی خشک شدن دریاچه ارومیه بر روی سلامت مردم هستیم

وی با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین اهداف در حوزه درمان، افزایش رویکرد عدالت حوزه سلامت است، گفت: برای اولین بار بیمارستان‌های هریس و اسکو با کسب اعتبار رتبه درجه یک را کسب کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه با واحد‌های متخلف برخورد جدی صورت می‌گیرد، عنوان کرد: اخیرا ۹ واحد دندانپزشکی پلمب شده و هفت واحد دیگر نیز برای بررسی به تعزیرات معرفی شده‌اند.

نقی‌پور با اشاره به نظارت جامع بیمارستانی در پنج حوزه، متذکر شد: قطعاً اجرای این نظارت‌ها برای همه یکسان خواهد بود و معتقدم این موضوع باید در تمامی مجموعه‌ها اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به رویکرد آموزشی فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی گفت: ایجاد زیرساخت‌ها در این حوزه صورت گرفته و اجرای بیش از ۴۰ برنامه فرهنگی و آموزشی در دانشگاه بیانگر اهمیت این موضوع است.

وی با اشاره به ۱۷ مرداد روز خبرنگار، افزود: موضوع اطلاع‌رسانی دقیق و درست در مورد خدمات انجام شده یکی از نیاز‌های جامعه است که در این میان، رسانه‌ها اصلی‌ترین نقش را برعهده دارد.

نقی‌پور در رابطه با اردوی‌های جهادی انجام شده در استان گفت: از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۱۴ اردوی جهادی پزشکی در مناطق محروم استان صورت گرفته است و خدمت رسانی در حوزه دندانپزشکی به بیش از ۴۰۰ ایتام، کمک به افراد تحت پوشش کمیته امداد و ارائه خدمات پزشکی در روستا‌های کم برخوردار از برنامه‌های سال جاری بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطرح کرد: در خدمات‌دهی‌های دندانپزشکی قبلاً تنها کشیدن دندان اتفاق می‌افتاد که از سال ۱۴۰۱ عصب کشی، ترمیم و دیگر موارد نیز در دستور کار نیرو‌های جهادی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در حوزه بهداشت اقدامات متعدد در حوزه جوانی جمعیت انجام شده است، معتقدم باید برای حوزه جوانی جمعیت اهمیت ویژه‌ای قائل بود، زیرا پیری جمعیت می‌تواند معضلی بزرگ برای آینده کشورمان باشد و این اصلا به بحث‌های سیاسی مربوط نیست و همه باید از اهمیت این موضوع آگاه باشیم.

نقی‌پور گفت: در آمار کسب شده، تعداد فرزندان زوجینی که وضعیت مالی خوبی دارند، کمتر است و مسائل اقتصادی را نمی‌توان اولویت اصلی این موضوع دانست.

وی با تاکید بر اینکه رشته پزشکی یکی از دشوارترین رشته‌های دانشگاهی است، ادامه داد: تجربه برخی دشواری‌ها توسط رزیدنت‌های دانشجو که در حال تحصیل در دو بخش تئوری و بالینی هستند، به پختگی کامل آن‌ها کمک می‌کند.

نقی‌پور در رابطه با مطالبه برخی رزیدنت‌ها مبنی بر کمبود مزایای آن‌ها گفت: بیش از ۵۰ درصد کمک هزینه رزیدنت‌ها افزایش یافته است و معتقدم این اتفاق منطقی بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رابطه با ایجاد همراه سرا در بیمارستان‌ها خاطرنشان کرد: بحث ایجاد همراه‌سرا بسیار منطقی است، ولی هزینه‌های سنگینی برای ایجاد، نیاز دارد و با توجه به اینکه این امر در چارت بیمارستان‌ها درج نشده است هیچ بودجه‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد،، اما امیدواریم با کمک خیرین همراه سرا‌ها در نزدیکی بیمارستان‌ها ایجاد شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر