صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
با انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه انجام شد؛

تجاری‌سازی دارو‌های راهبردی در حوزه سرطان و بیماری‌های ایمنی

تفاهم‌نامه‌ای میان ستاد توسعه زیست‌فناوری، سازمان غذا و دارو برای حمایت از توسعه فناوری و تجاری‌سازی دارو‌های راهبردی در درمان سرطان و بیماری‌های ایمنی امضا شد.
کد خبر : 861638

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان ستاد توسعه زیست‌فناوری، سازمان غذا و دارو و بهستان دارو حول محور حمایت از توسعه فناوری و تجاری‌سازی دارو‌های راهبردی در درمان سرطان و بیماری‌های ایمنی در آیین افتتاح مرکز نوآوری بهستان دارو امضا شد.

کارخانه نوآوری دارو پزشکی بهستان که با مساحت ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا و با استفاده از تکنولوژی‌های نوآورانه و با هدف توسعه محصولات سلامت‌محور در سال ۱۴۰۱ احداث شده بود پس از گذشت یک سال با حضور محمدحسین متالهی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری، حیدر محمدی رئیس سازمان غذا دارو، سالاریان، مدیرعامل و سلطانی، معاونت بیوتکنولوژی شرکت بهستان دارو در پردیس استان تهران افتتاح شد.
 
محور اصلی این کارخانه متمرکز بودن بر دانش فنی تولید دارو است. فاز اول کارخانه نوآوری دارو پزشکی بهستان مشتمل بر فضای کار اشتراکی است که برای  استقرار پژوهشگران، آزمایشگاه تحقیق و توسعه، آزمایشگاه کنترل کیفیت، انبار دارویی، تأسیسات تأمین پیش‌نیاز‌های اتاق تمیز شامل دستگاه‌های تولید آب خالص و آب مخصوص محصولات تزریقی و اتاق‌های تمیز منطبق با GMP به مساحت ۱۰۰۰ متر جهت تولید پروتئین‌های نوترکیب با میزبان‌های جانوری و میکروبی و سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است. این کارخانه سعی بر توسعه داخلی این فناوری‌ها با همکاری پژوهشگران و نخبگان را دارد.
 
در این مرکز از مدرن‌ترین و بروزترین تجهیزات برند‌های داخلی و خارجی استفاده شده است. همچنین توسعه بسیاری از تکنولوژی‌های عنوان‌شده که عمدتاً در حوزه زیست‌فناوری جای گرفته است برای اولین‌بار در خاورمیانه میسر شده است.
 
فاز دوم این پروژه شامل ساخت اتاق‌های تمیز محصولات مشتق از پلاسمای انسان، ژن‌درمانی و سلول درمانی در مساحتی بالغ‌بر ۲ هزار مترمربع و سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریال است که تا سال ۱۴۰۴ به افتتاح خواهد رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر