صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سلیمی: اجرای پروژه‌های پایدار، عمده‌ترین هدف ششمین دوره طرح «نذر آب» است

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر گفت: در ششمین دوره اجرای طرح نذر آب سعی می‌کنیم بیشتر به سمت پروژه‌های پایدار مثل احیای قنات‌ها، نصب دستگاه تصفیه آب، لوله‌کشی آب و ... برویم تا بخشی از مشکلاتی که ساکنین مناطق کم‌ آب با آن روبرو هستند را مرتفع کنیم.
کد خبر : 861195

وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: هلال احمر در سطح روستاهایی یک سری خانواده کم برخوردار با مشکلات و تنش آبی مواجه هستند و گیر افتاده‌اند در حد بضاعت خود برای حل مشکلات آن‌ها اقدام می‌کند.

وی تصریح کرد: باید در نظر داشت که مشکلات آب و کم آبی شرق و جنوب شرق یک مشکل حاکمیتی است و قطعا با اجرای طرح‌هایی مثل طرح "نذر آب" نمی‌توان به طور کلی مشکلات مربوط به آب در این مناطق را حل کرد.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: در مجموع ِ طرح نذر آب‌هایی که طی ۵ سال گذشته در نقاط مختلف کشور که با کمبود آب روبرو هستند اجرا شده است ۳ هدف اصلی دنبال می‌شود و اولین و محوری‌ترین این اهداف همان مسئله آبرسانی به این مناطق است.

روستاهای بی‌آب و کم برخوردار، مقصد اصلی اجرای طرح نذر آب

سلیمی یادآور شد: بحث ارتقاء سطح سلامت آب شرب مناطق کم‌ برخوردار اولویت اصلی هلال احمر در اجرای طرح نذر آب است و تصمیم گرفتیم در کنار این آبرسانی چون به روستاها ورود می‌کنیم، از ظرفیت پزشکان داوطلب هلال‌احمر هم برای مردم و ساکنان این روستاها استفاده کنیم و به همین دلیل کاروان‌های سلامت هلال‌احمر هم به عنوان محور دوم فعالیت‌ها در این روستاها حضور پیدا می‌کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در جمع پزشکان کاروان سلامت پزشک متخصص در امور کودکان، زنان، پوست، دندانپزشک، پزشک عمومی و ... حضور دارند و خدمات روانشناسی و ... هم به مردم روستاها ارائه می‌شود.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد: بحث تهیه و توزیع کمک‌های معیشتی شامل لباس، غذا، کفش و ... هم به عنوان محور سوم فعالیت‌ها و اهدافی است که ما در اجرای طرح نذر آب در روستاهای کم برخوردار درگیر تنش آبی دنبال و اجرایی می‌کنیم.
سلیمی تصریح کرد: در کنار فعالیت‌هایی که در حوزه آبرسانی توسط هلال‌احمر انجام می‌شود، نحوه بهداشتی کردن و گندزدایی آب را هم به مردم آموزش می‌دهیم و مباحثی چون رعایت بهداشت فردی و دیگر اقدامات آموزشی در این زمینه توسط پزشکان ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح نذر آب برای ششمین دوره در سال جاری هم اجرا می‌شود و با سبک‌تر شدن کارهای مربوط به حوزه اربعین کارهای مربوط به نذر آب شش هم با مشارکت خیریه‌ها و دواطلبین این حوزه دنبال خواهد شد.

سازماندهی خیریه‌ها برای اجرای نذرآب ۶

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر یادآور شد: برای اجرای هر چه بهتر طرح نذر آب، خیریه‌های هر شهر و استانی را در کنار هلال‌احمر همان استان قرار داده‌ و آن‌ها را سازماندهی کرده‌ایم و این خیریه‌ها باید گزارش عملکرد خود در این زمینه را به صورت تعاملی مراکز هلال‌احمر استان‌ها ارائه بدهند.

سلیمی تاکید کرد: در خصوص مرتفع شدن مشکلات مرتبط با تنش آبی هلال‌احمر به عنوان یک نهاد بین‌المللی مردمی و نهاد عمومی غیردولتی باید به زعم خود از ظرفیت‌هایی که در اختیار دارد و یا توان جذب آن‌ها را دارد استفاده کند و راه‌اندازی و اجرای طرح نذر آب یکی از این ظرفیت‌ها و اقدامات است.

وی اضافه کرد: در ششمین دوره اجرای طرح نذر آب سعی می‌کنیم بیشتر به سمت پروژه‌های پایدار مثل احیای قناتها، نصب دستگاه تصفیه آب، لوله‌کشی آب و ... برویم تا بخشی از مشکلاتی که ساکنین مناطق کم‌ آب با آن روبرو هستند را مرتفع کنیم.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر گفت: بحث نصب تانکرهای آب در روستاهای کوچک کم برخوردار یکی از مواردی است که مثل سال گذشته که طرح نذر آب پنجمین دوره خود را پشت سر گذاشت، از دیگر مواردی است که در امسال نیز مدنظر جمعیت هلال‌احمر و خیریه‌هایی است که با مشارکت هم طرح نذر آب را اجرا خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر