صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

اسلامی: سهم برق هسته‌ای از برق کشور ۲۰ هزار مگاوات تعیین شد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سهم برق هسته‌ای از برق کشور ۲۰ هزار مگاوات تعیین شده است؛ این سهم هم منطقی است، هم مطالعه شده و هم پشتوانه اطلاعاتی‌اش وجود دارد.
کد خبر : 861193

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه سهم برق هسته ای از برق کشور ۲۰ هزار مگاوات تعیین شده است، گفت: این سهم هم منطقی است، هم مطالعه شده و هم پشتوانه اطلاعاتی اش وجود دارد.

وی با بیان اینکه برای عملیاتی کردن سهم برق هسته ای باید مکان یابی می کردیم، افزود: اولا به دلیل بزرگی این نوع نیروگاهها باید حتما نزدیک سواحل احداث شود تا آب مورد نیاز برای خنک کردن راکتور در دسترس باشد و به لحاظ اقلیمی و زیرساختی نیز باید در مکانی باشد که به شبکه برق کشور متصل شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور همچنین از مکان‌یابی پنج ساحل دریایی برای احداث نیروگاه هسته‌ای خبر داد و اظهار کرد: در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و ...  شرکت‌های مورد نیاز  احداث نیروگاه برق هسته‌ای تاسیس و مطالعاتش آغاز  و مذاکرات آن انجام و زمینه‌ای مورد نیازش خریداری شده است.

اسلامی اضافه کرد: نیروگاه‌های کارون در استان خوزستان در همان محلی که قبل از انقلاب عملیات اجرایی انجام شده بود، با استفاده حداکثر از ساخت داخل مجددا در همان محل مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با اشاره به سیاست سازمان انرژی اتمی برای احداث نیروگاه‌های کوچک مقیاس نیز، اظهار کرد: وضعیت کار در این نیروگاههای متفاوت است. دنیا نیروگاههای کوچک را به صورت سِری در قالب شرکت‌های بزرگ در دست طراحی دارند.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما نیز چند سال است که در این زمینه  کار کردیم و از آنجا که در فناوری تولیوم به نتیجه رسیدیم و می توانیم در تولویم و سدیم نیروگاه کوچک داشته باشیم. در حال حاضر  ساخت نیروگاه یک مگاواتی را دستورکار داریم تا بعد از عبور از طرح آزمایشی بتوانیم آن را به تولید انبوه برسانیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر