صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۱ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
سردار سنایی‌راد در گفت‌وگو با آنا:

هوش مصنوعی در صنعت دفاعی تحول ایجاد می‌کند

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت دفاعی موجب ایجاد تحول و رشد و توسعه این صنعت می‌شود.
کد خبر : 860968

سردار رسول سنایی‌راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به نقش فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی در پیشرفت‌های لجستیکی و دفاعی کشورمان، گفت: معمولاً در دنیا متداول است که فناوری‌های نو ابتدا در صنعت دفاعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال ابتدا پهپاد‌های نظامی ساخته شدند و سپس در زمینه‌های غیرنظامی هم پهپاد‌ها به کار گرفته شدند.

وی با بیان اینکه از دیرباز همواره صنعت دفاعی در حوزه‌های تحقیق و توسعه پیشگام بوده است، اظهار کرد: به همین دلیل به کارگیری هوش مصنوعی در صنعت دفاعی موحب ایجاد تحول و رشد و توسعه صنعت دفاعی خواهد شد. به عبارت بهتر هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در صنعت موشکی و هوایی کاربردی به مراتب بیشتر دارد و همانطور که در ساخت مسلسل‌های خودکار مشاهده می‌کنیم، روزی هم شاهد هوشمندسازی کامل موشک‌ها و جت‌ها و هلی‌کوپتر‌ها خواهیم بود.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد: انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران اعتماد به نفس را در میان ایرانیان افزایش داد و تلفیق اعتماد به نفس با احساس ضرورت سبب شد در مسیر خودکفایی گام برداریم. در جنگ به جمع‌بندی رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم و قطعاً اگر در هشت سال دفاع مقدس دسترسی بیشتری به تسلیحات داشتیم به شکل بهتری جنگ را پیش می‌بردیم، از این رو امروز با توجه به تجربیات گذشته در عرصه دفاعی به پیشرفت‌های خوب و خیره‌کننده‌ای دست پیدا کرده‌ایم.

سنایی‌راد تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با پی بردن به اهمیت فناوری‌های نوین و نقشی که در عرصه نظامی دارند، تلاش کرده پهپاد‌ها و تجهیزات نظامی خود را کاملاً منطبق با دانش فناورانه کند تا ضمن به حداقل رساندن هزینه‌های مالی و انسانی، قدرت مانور بیشتری در جنگ‌های احتمالی داشته باشد یا اینکه قدرت بازدارندگی به مراتب بیشتری را به دست آورد.

وی با بیان اینکه کشور ما در بعضی از حوزه‌ها در لبه فناوری حرکت می‌کند، گفت: وقتی امروز موشک‌های بالستیک، هدایت‌شونده، کروز و یا هایپر سونیک می‌سازیم و یا اینکه در عرصه ساخت پهپاد به یک قطب تبدیل شده‌ایم، همه آنها نشان‌دهنده پیشرفت‌های فناورانه جمهوری اسلامی ایران است. 

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تأکید کرد: ساخت و رونمایی از موشک کروز المهدی تلفیقی از ایمان، دانش و خودباوری بود و نشان می‌دهد اگر این سه عنصر مهم را با هم داشته باشیم هیچ تهدیدی نمی‌تواند مانع پیشرفت یک ملت شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر