صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲

دستورالعمل شاهد و ایثارگر جوابگوی مسائل حال حاضر دانشجویان نیست

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل شاهد و ایثارگر جوابگوی مسائل و مشکلات حال حاضر دانشجویان نیست و نیاز به اصلاح دارد.
کد خبر : 860906

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجمین نشست هم‌اندیشی دبیران و مدیران شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با حضور البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیران و مدیران شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی کشور، اساتید مشاور و رابطان شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گل‌فیروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ضمن عرض تسلیت و تعزیت فرارسیدن ایام عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در خصوص چالش‌ها و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر مباحثی را مطرح کرد.

در ادامه، رنجبر دبیر شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی کشور گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در کلان منطقه یک کشور در سال گذشته ارائه داد و کسب رتبه یک این منطقه در جشنواره ملی ایثار را حاصل همکاری و تلاش‌های بی‌شائبه همه دبیران، مدیران، اساتید مشاور و رابطان شاهد و ایثارگر در سطح منطقه دانست.

رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این نشست افزود: اثر قیام کربلا به این دلیل ماندگار شد که یاران امام حسین (ع) در وقت خود به امام خود لبیک گفتند، در دفاع مقدس نیز رزمندگان اسلام نیز با داشتن زن و فرزند به دعوت امام زمان خود لبیک گفتند و آن ایثارگری‌ها و رشادت‌ها را به خرج دادند و از همه چیز خود گذشتند و ما نیز باید تمام تلاش خود را برای اعتلا و توانمندسازی فرزندان ایثارگران به کار گیریم.

وی افزود: دستورالعمل شاهد و ایثارگر جوابگوی مسائل و مشکلات حال حاضر دانشجویان نیست و نیاز به اصلاح دارد. برگزاری دوره‌های آموزشی تقویت بنیه علمی دانشجویان، برگزاری جشنواره علمی، المپیاد ورزشی، جشنواره ملی ایثار، انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت فرهنگی وزارت بهداشت از جمله اقدامات در ستاد شاهد و ایثارگر است.

البرزی افزود: همچنین وزارت بهداشت اولین دستگاهی بود که توانست دانشجویان برتر جشنواره علمی ایثار را از مزایای استعداد درخشان بهره‌مند کند.

وی افزود: هدف از طرح شاهد و ایثارگر تربیت مدیران متعهد و متخصص است و ما باید تلاش کنیم که دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های اجرایی که تراز علمی خوبی دارند و متعهد به کار هستند را در عرصه‌های اجرایی و جهادی تشویق به فعالیت کنیم.

در ادامه این نشست در خصوص طرح استاد مشاور و چالش‌های پیش رو و طرح تقویت بنیه علمی دانشجویان و آیین‌نامه دانشجوی همیار با بیان نظرات مدیران و دبیران منطقه یک، اساتید مشاور، کارشناسان بنیاد شهید استان و رابطین شاهد و ایثارگر دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر