صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۲۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۵)؛

افزایش سهم شرکت‌های داخلی از تأمین تکنولوژی صنایع

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی گفت: باید فعالیت این صنف و صنایع وابسته آن با مشارکت بیشتر متخصصان در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری باشد، تا این رسته شغلی توان رقابت در بازار را از دست ندهد.
کد خبر : 860092

صادق فیض‌آبادی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: فعالان در عرصه تولید و تعمیر وسایل الکترونیکی و حفاظتی به دانش فنی روز مجهز هستند، زیرا صنایع الکترونیکی جزء صنایع مادر محسوب می‌شود و هر روز این صنعت با تحول جدی روبرو می شود.

فیض‌آبادی تصریح کرد: بدون تردید تمامی صنایع و صنف فعال در عرصه وسایل الکترونیکی باید  ازلحاظ فنی و تجهیزات و هم ازلحاظ مهارت‌وزی با جدیدترین روش‌های دنیا به‌روز شود.

 عمده تجهیزات و تکنولوژی‌‌ها وارداتی است 

این مقام مسئول صنفی تأکید کرد: عمده تجهیزات و تکنولوژی‌های روز دنیا که موردنیاز در این صنف و صنعت است از سایر کشور‌ها تأمین می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی خاطرنشان کرد:، اما شرکت‌های فناورانه تلاش می‌کنند تا به این عرصه وارد شوند و بتوانند سهم مؤثری در تأمین نیاز‌های صنایع و صنوف به تکنولوژی‌های جدید را مهیا کنند.

به گفته فیض‌آبادی؛ باید تمام فعالیت فعالان این صنف با مشارکت بیشتر متخصصان و صاحبان فن، در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری حرکت کند، تا این رسته شغلی توان رقابت در بازار داخلی را از دست ندهد.

اهمیت ورود تکنولوژی و تجهیز صنف به دانش فنی روز 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی درباره اهمیت تکنولوژی و تجهیز صنف به دانش فنی روز اظهار کرد: در حال حاضر این اتحادیه هزار و ۲۵۰ عضو دارای پروانه فعالیت دارد.

وی بابیان اینکه ۷۱ واحد صنفی نیز برای دریافت پروانه کسب اقدام کرده‌اند، افزود: درباره تعداد واحد‌های صنفی فاقد مجوز آمار دقیق و روشنی نداریم، زیرا تا زمانی که این واحد‌ها توسط بازرسان شناسایی نشوند و یا ثبت شکایت از آن‌ها صورت نگیرد می‌توانند به‌صورت مخفیانه و غیرقانونی به فعالیت خود ادامه بدهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر