صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲

ارزش صادرات آبزیان به ۹۳ میلیون دلار رسید

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان گفت: بر اساس آمار گمرک در سه‌ماهه ابتدایی امسال مجموع ارزش صادرات آبزیان به رقم ۹۳ میلیون دلاری رسید و تراز بازرگانی خارجی آبزیان را به مثبت ۸۶ میلیون دلار رساند.
کد خبر : 859932

عباس مختاری مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بر اساس آمار رسمی، میزان واردات این محصول در سه‌ماهه نخست سال نزدیک به ۷ میلیون دلار بوده است. بر اساس مقایسه این ارقام، تراز بازرگانی خارجی آبزیان مثبت ۸۶ میلیون دلار شد که این تراز نسبت به ماه گذشته ۵۹ درصد رشد داشته است.

مختاری درباره صادرات آبزیان خاطرنشان کرد: به راین اساس ارزش صادرات آبزیان کشور در سه ماه سال جاری با ۶۴ درصد رشد نسبت به سال قبل از ۵۶ به ۹۳ میلیون دلار رسید.

وی ادامه داد: ازنظر وزنی طی سه ماه سال جاری صادرات انواع آبزیان با افزایش ۵۹ درصدی نسبت به مدت مشابه از ۳۲ به ۵۲ هزار تن رسید.

مختاری همچنین گفت: براین اساس ۵۰ درصد سهم صادرات متعلق به انواع ماهیان است که از بین انواع ماهیان بیشترین صادرات به قزل‌آلا به مقدار دو هزار و ۴۳۱ تن، ماهی کپور ۷ هزار و ۵۸۸ تن، یال اسبی ۷ هزار و ۱۱۲ تن و شاه ماهی ۵ هزار و ۵۴۳ تن اختصاص داشته است.

وی تأکید کرد: بعد از انواع ماهیان ۲۷ درصد سهم صادرات متعلق به خوراک آبزیان است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۱ درصد ازنظر وزنی و ۱۴۹ درصد ازلحاظ ارزشی رشد داشته است. مجموع صادرات خوراک آبزیان ۱۴ هزار تن است که از بین صادرات انواع خوراک آبزیان ۱۱۸۰۰ تن متعلق به صادرات خوراک آماده کپور ماهیان است.

مختاری در ادامه گفت: صادرات میگو نسبت به سال گذشته ۱۳۹ درصد رشد داشته است بطوریکه از ۳۲۱۴ تن در سه‌ماهه سال ۱۴۰۱ به ۷۶۷۵ تن در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

واردات بیش از ۱۸۰۱ تن محصولات شیلاتی در سه‌ماهه ابتدایی سال

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان ادامه داد: میزان واردات محصولات شیلاتی به کشور در سه ماه سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸۰۱ تن و به ارزش ۷ میلیون دلار رسید.

مختاری ادامه داد: واردات محصولات شیلاتی از حیث وزنی ۱۲۳ درصد و ازلحاظ ارزشی ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

وی افزود:۵۶ درصد سهم واردات متعلق به تون ماهیان است به‌طوری‌که از ۴۴۵ تن در سه ماه سال گذشته به ۱۰۲۱ تن در سال جاری رسیده است و بعد از تون ماهیان ۲۳ درصد سهم واردات متعلق به انواع ماهیان است که ۳۸۶ تن واردات ماهی تیلاپیا است.

مختاری خاطرنشان کرد: در سه‌ماهه ابتدایی سال جاری ۱۰۰ تن پودر ماهی به ارزش ۱۱۴۰۹۷ دلار وارد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر