صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲

هوش مصنوعی در حال تغییر شبکه‌های اجتماعی است

هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل شدن به بخشی از دنیای رسانه‌های اجتماعی ما در گوشی‌های همراه و کامپیوترهایمان است. امروز با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مولد تولید متن، صوت و ویدئو بسیار آسان‌تر شده است.
کد خبر : 859809

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با رایج‌تر شدن مواد حاصل از هوش مصنوعی هر روز پی بردن به فرق بین آنچه واقعی است و آنچه مصنوعی است سخت و سخت‌تر می‌شود.

کریستین هامون، استاد علوم کامپیوتر که در دانشگاه نورث وسترن روی هوش مصنوعی کار می‌کند، می گوید: «هوش مصنوعی یکی از چالش‌های جدی بشر در دهه آینده خواهد بود.»

محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی در حال ورود به سینما،  تلویزیون و شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، تیک تاک، اسنپ چت و پلتفرم‌های دیگر است.

از هوش مصنوعی برای تغییر عکس‌های رئیس جمهور قبلی امریکا دونالد ترامپ و پاپ فرانسیس استفاده شد. برنده یک جایزه معتبر عکس بین المللی در سال گذشته از هوش مصنوعی برای تولید یک عکس جعلی استفاده کرده بود.

ویکتور لی، کارشناس هوش مصنوعی در دانشگاه استنفورد گفت: «مردم باید هنگام نگاه کردن به چیزهای تولید شده توسط هوش مصنوعی مراقب باشند و احتیاط کنند.»

با نگاه به ویدئو، عکس یا فایل صوتی تولیدشده توسط هوش مصنوعی درواقع ما به چیزی نگاه می‌کنیم که شباهت زیادی با نسخه واقعی دارد، اما واقعی نیست.

از هوش مصنوعی برای تولید ترانه‌هایی استفاده می‌شود که صدایشان شبیه صدای خواننده‌های واقعی است و یا عکس‌هایی از بازیگران واقعی تولید می‌کنند.

اخیراً یک فرد ناشناسی در نرم افزار تیک تاک با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به خلق یک ترانه با ریتم، ترانه و صداهایی کردد که بسیاری از افراد را گول زد و باعث شدند که همه فکر کنند آن آهنگ توسط دو خواننده به نام های دریک و ویکند خوانده شده است.

از جمله خواسته‌های بازیگران و نویسنده‌های تلویزیون و سینما که اعتصاب کرده‌اند محافظت در برابر استفاده از هوش مصنوعی است که می‌تواند چهره، بدن و صدای آنها را در فیلم‌ها و سریال‌ها تقلید کند.

لاسکین که در زمینه روان شناسی رسانه تحقیق می‌کند می‌گوید که با گسترش استفاده از هوش مصنوعی در دنیا، هوش مصنوعی به صورت روانی روی رفتار افراد تاثیر می‌گذارد.

«بدون شک هوش مصنوعی تاثیر زیادی روی شبکه‌های اجتماعی می‌گذارد. و به زودی کلاهبردارها و شیادها می‌توانند از این ابزار برای سوءاستفاده از افراد استفاده کنند. اما در عین حال، هوش مصنوعی به تقویت عناصر هنری بیشتر نیز کمک می‌کند.»

نگاه ما درباره تعریف خلاقیت تغییر می‌کند چون از این به بعد سیستم‌های هوش مصنوعی با همکاری انسان‌ها چیزهای جدیدی خلق می‌کنند.

اما موازی با این باید ابزارها و روش‌هایی خلق شوند تا به افراد کمک کنند بتوانند فرق بین نسخه اصل و جعلی را تشخیص بدهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر