صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
توسط یک شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان؛

تجهیزات مهم صنایع خاص تولید می‌شود

یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان با اخذمجوز دانش‌بنیانی توانسته به تولید تجهیزات کاربردی و حساس صنایع خاص ورود کند.
کد خبر : 859681

محسن ایرانی رهقی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از اخذ مجوز دانش‌بنیان توسط شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان خبر داد و اظهار کرد: این شرکت بر اساس ارزیابی کارگروه ارزیابی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری  در زمینه تولید ربات‌های پیشرفته و ماشین‌ها موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان در حوزه «ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته» شد.

وی افزود: این شرکت در زمینه طراحی و ساخت انواع تجهیزات، ماشین‌آلات و قطعات صنعتی به‌عنوان یک شرکت فعال و نوپا در سطح ملی مرتبط با صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، خودرو، انرژی نوین، صنایع داروئی و غذائی فعالیت می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان اضافه کرد: این شرکت تاکنون موفق به بومی‌سازی ده‌ها قطعه و تجهیزات حساس برای صنایع شده و بدین‌وسیله در راستای رفع وابستگی و کسب دانش فنی و جلوگیری از خروج ارز از کشور گام برداشته است.

ایرانی‌رهقی گفت: از دیگر اهداف این شرکت که از ابتدا در واحد طراحی و مهندسی مدنظر بوده، استفاده از ظرفیت بسیار مناسب دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و استادان دانشگاه کاشان در پروژه‌های شرکت است.

وی اضافه کرد: واحد طراحی و مهندسی این شرکت به‌عنوان یک واحد فناور با دارا بودن بخش تحقیق و توسعه و مهندسی سعی کرده با استفاده از این ظرفیت، باعث مهارت افزایی و ایجاد اشتغال پایدار دانشجویان دانشگاه شود و بدین‌وسیله گامی کوچک در راستای نیل به اهداف دانشگاه جامعه‌محور بردارد.

وی بیان کرد: این شرکت با استفاده از جدیدترین نسخه‌های نرم‌افزار‌های مهندسی در بخش طراحی، مهندسی معکوس، مهندسی جوش، آنالیز و نقشه‌کشی، نیاز‌های بخش تولید را برآورده می‌سازد. متخصصان این شرکت در فرآیند طراحی به دنبال تولید و بومی‌سازی دانش فنی و استفاده از نوآوری و ایده پردازی به‌عنوان مزیت رقابتی و بهره‌وری اقتصادی هستند.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان مطرح کرد: امید است با ارائه حمایت‌های دولت که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان ابلاغ شده، تسهیلگری، حکمرانی دانش‌بنیان، تغییر نگرش و به‌روز رسانی قوانین حاکم در وزارت علوم تحقیقات و فناوری، انگیزه کافی برای فعالیت هر چه بیشتر استادان دانشگاه‌ها در زمینه تولید فناوری و تجاری‌سازی آن از طریق تأسیس شرکت فناور و دانش‌بنیان را ایجاد کنند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر