صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲

مرتضوی: روند رشد خالص شرکت شستا و تاپیکو صعودی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: رشد ۱۹ درصدی سود شرکت تاپیکو و ۲۶ درصدی سود شرکت شستا حاکی از روند صعودی رشد شرکت شستا و تاپیکو است.
کد خبر : 859666

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید صولت مرتضوی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال سید مجتبی محفوظی نماینده مردم آبادان پیرامون علت بی‌برنامگی در شرکت شستا و تاپیکو، گفت: شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی به عنوان هلدینگ چند رشته‌ای با سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت بوده و جایگاه شستا در اقتصاد ملی یک درصد و دارای سهم هفت درصدی از بازار سهام کشور است.

وی با بیان اینکه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سایر اوراق بهادار فعالیت می‌کند، اظهار کرد: راهبرد صیانت از سبد سرمایه‌گذاری‌ها، شفافیت و پاسخگویی، توانمندسازی نیروی انسانی، حرکت از بنگاه‌داری به سمت سرمایه‌داری، صیانت از ثروت ذینفعان با بعد سرمایه گذاری و رشد اقتصادی، بهره‌مندی از فرصت‌های بهینه بین‌المللی، نوآوری، چابک‌سازی، مولدسازی دارایی‌ها و مبارزه با فساد از جمله برنامه‌هایی است که در شستا پیگیری می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: از دستاورد‌های این راهبرد‌ها تحقق ۱۱۰ درصدی بودجه فروش و تحقق ۱۰۷ درصدی بودجه سود خالص در سال ۱۴۰۱ شرکت‌ها، رشد ۴۳ درصدی فروش در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و رشد ۵۰ درصدی سود در سال ۱۴۰۱ را داشتیم و بر اساس بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی می‌شود که رشد ۳۰ درصدی فروش و رشد ۲۲ درصدی سود را داشته باشیم.

مرتضوی با اشاره به اینکه روند رشد خالص شرکت سرمایه گذاری و تاپیکو کاملاً رشد صعودی دارد، تاکید کرد: همچنین رشد ۱۹ درصدی سود تاپیکو و رشد ۲۶ درصدی سود شستا را شاهد هستیم. در این مدتی که توفیق خدمت داشتم، ۱۶ واحد تعطیل شده و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشته است.

وی گفت: ما برنامه‌هایی برای رونق در این مجموعه و سرعت بخشیدن به رشد اقتصادی داریم که عبارت از تقدیم سند تحول و استراتژی یک، دو و پنج ساله به همراه سند اصلاح سرمایه گذاری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های متعدد، فعال سازی پروژه‌های پتروشیمی در ۷ مورد، بهره برداری در پروژه‌های متنوع و متعدد، آغاز عملیات اجرایی طرح اتانول در پتروشیمی فارابی و پذیرش عرضه سهام شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بازار سرمایه است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بخشی از سوال نماینده سوال کننده به پتروشیمی آبادان بازمی‌گردد، اضافه کرد: عدم ثبات مدیریتی در دو سال گذشته را شاهد بودیم و کما اینکه ۳ مدیر عوض شده و تلاش می‌شود مدیر چهارم هم تغییر کند.

مرتضوی گفت: همچنین تراکم زیاد نیروی انسانی مجموعه را شاهدیم که بالغ بر ۱۵۰۰ نیرو به این مجموعه تحمیل شده و از سوی دیگر فرسودگی ماشین آلات و عدم سرمایه گذاری جدی از دیگر مشکلات این بخش است.

وی با تاکید براینکه نماینده آبادان گفت که بنده را تهدید کردند تا سوال خود را پس بگیرم که بنده روز گذشته در جلسه‌ای که با معاونان خود داشتم تاکید کردم که سوال و استیضاح حق نماینده است و منجر به تخلیه مطالبات انباشته شده مردم می‌شود، گفت: نماینده آبادان از لفظ تهدید استفاده کرد که بنده تقاضا می‌کنم تا کارگروهی تشکیل شود و اگر اثبات شد که فردی وی را تهدید کرده تا سوال خود را پس بگیرد، بنده آن فرد را فوراً عزل خواهم کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سوال کلی پیرامون بی‌برنامگی مطرح شده است، گفته نشده که در کجا و به چه دلیل بی‌برنامگی وجود دارد، تصریح کرد: بی‌برنامگی زمانی است که ما گفته باشیم چه میزان قرار است تولید و سود داشته باشیم، اما تحقق پیدا نکرده است، اما مجموعه‌ای که دارای برنامه یک ساله، دو ساله و پنج ساله بوده و روند رشد را طی می‌کند، نباید متهم به بی‌برنامگی شود.

مرتضوی افزود: زمانی که برای رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی آمدم، یکی از دغدغه‌های اصلی نمایندگان این بود که کسورات از بازنشستگان کسر می‌شد، اما به دلیل نبود منابع به حساب مودیان واریز نمی‌شد، اما در ظرف دو ماه بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع تأمین شد و این دغدغه بازنشستگان مرتفع شد.

وی با اشاره به اینکه مطالبه دیگر نمایندگان ناترازی صندوق‌های تأمین اجتماعی بود،تاکید کرد: اما ما تلاش کردیم تا این موضوع نیز مرتفع شود. ما توانسته‌ایم بدون مشکلی پرداخت‌ها را انجام دهیم. بدهی به بانک رفاه یکی از بزرگترین چالش‌های موجود بود و ما بزرگترین تسویه بانکی را انجام دادیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که در ابتدا با آن مواجه بودیم، تأمین آنتی‌بیوتیک و سرم بود که با اقدامات صورت گرفته سطح تولید سرم از سه میلیون واحد به چهار و اکنون در حال رسیدن به شش میلیون واحد است.

مرتضوی گفت: مشکل تأمین آنتی‌بیوتیک‌ها نیز با افزایش تولید روزانه مرتفع شد و تلاش می‌کنیم که هر روز این مشکلات کمتر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر