صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

راه‌اندازی بخش زایمان بدون درد در بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز

علی زینالی گفت: درصدد تجهیز اتاق عمل برای ایجاد بخش زایمان بدون درد یا فیزیولوژیک به روش اپیدورال (بی‌حسی موضعی) در بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز هستیم.
کد خبر : 859512

علی زینالی رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز زیرنظر معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با مجوز ۱۲۴ تخت مصوب و سه بخش در سال ۱۳۹۷ افتتاح و سپس با پیگیری صورت گرفته تا امروز صاحب ۱۱ بخش با بیش از ۱۱۰ تخت فعال شده است.

وی اضافه کرد: با وجود افزایش امکانات در طول چند سال گذشته بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد این امکانات پاسخگوی نیازمندی‌های مراجعه‌کنندگان نبوده، به‌خصوص مراجعه همکاران دانشگاه آزاد اسلامی با کندی مواجه خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام سجاد دانشگاه آزاد تبریز یادآور شد: درصدد راه‌اندازی بخش‌های شیمی درمانی، آی.سی.یو ۲ و تجهیز اتاق عمل برای ایجاد بخش زایمان بدون درد یا فیزیولوژیک به روش اپیدورال (بی‌حسی موضعی) هستیم تا سطح کیفی خدمات‌رسانی به بیماران ارتقا یابد.

زینالی درباره نحوه فعالیت پزشکان در بیمارستان امام سجاد تبریز تبیین کرد: عمده نیرو‌های ما را اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد تشکیل می‌دهند و بخشی از نیرو‌های بیمارستان نیز نیرو‌های طرحی هستند که پس از فارغ‌التحصیل شدن در سامانه طرح ثبت‌نام کرده و بلافاصله تقسیم و توزیع می‌شوند که ما نیز درصدد هستیم تا با این روش اقدام به راه‌اندازی بخش زایمان بدون درد کنیم.

وی با اشاره به انتظار همکاران دانشگاه آزاد اسلامی از نحوه خدمات‌گیری از بخش‌های مختلف بیمارستان گفت: تیم مدیریتی بیمارستان با کمبود‌ها و محدودیت‌های مالی پیش روی بیمارستان و با مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی تمام تلاش خود را انجام داده تا ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان به‌خصوص برای همکاران دانشگاهی با مشکلی مواجه نشود.

رئیس بیمارستان امام سجاد تبریز در ادامه توضیح داد: راه‌اندازی باجه در درمانگاه، ایجاد مرکز مشاوره و آنلاین کردن بیمه تکمیلی دی در بیمارستان برای همکاران دانشگاهی برای رفع و تسریع امور صورت گرفته است.

زینالی با بیان اینکه امکانات فعلی بیمارستان امام سجاد(ع) به‌عنوان یک بیمارستان نوپا نسبت به سایر مراکز هم‌ردیف خود در خور توجه است، اظهار کرد: اکنون در بیمارستان امام سجاد(ع) بیش از ۱۰۰ متخصص بیماران را ویزیت می‌کنند که ۵۵ نفر از آنان را اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل می‌دهند.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش مراجعه‌کنندگان به بیمارستان در روز‌های تعطیل حضور متخصص طب اورژانس در بیمارستان برای ویزیت بیماران موجب افزایش رضایتمندی و کیفیت خدمات رسانی به بیماران می‌شود و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده متخصص طب اورژانس در طول ۲۴ ساعت به‌طور کامل در بیمارستان حضور داشته باشد.

رئیس بیمارستان امام سجاد تبریز با تأکید بر نیاز کنونی همکاران دانشگاه آزادی به امکانات و تجهیزات بیشتر تبیین کرد: عوامل بیمارستان امام سجاد تبریز بسیار فعال و کوشا و با به‌کارگیری حداکثر توان در ارائه خدمات به مردم ارزیابی کرد و گفت: بیمارستان امام سجاد با کوشش افزون در راستای ارائه خدمات به بیماران فعالیت می‌کند، اما امکانات پاسخگوی کامل نیاز مراجعه‌کنندگان نیست و در تلاشیم با برنامه‌ریزی کیفیت خدمات خود را به مردم ارتقا بخشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر