مخالفت نویسنده کتاب «اپنهایمر» با استفاده از هوش مصنوعی در صنایع هستهای
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «کای برد» نویسنده کتاب «پرومتئوس آمریکایی» که اثری بیوگرافیک در رابطه با جولیوس رابرت اپنهایمر، پدر بمب اتم است، میگوید فناوری بسیار خطرناکتر از آن است که بشود رویش حساب کرد. او همچنین از تلاشهای سناتور آمریکایی برای ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی در تحقیقات اتمی حمایت کرد.
طبق گزارش گاردین، یک بیوگرافینویس که کتاب برنده جایزه پولیتزر او، الهامبخش کریستوفر نولان برای ساخت فیلم سینمایی «اپنهایمر» شده است، اخیراً از تلاشهای یک سناتور آمریکایی برای ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی در تحقیقات سلاحهای هستهای حمایت کرده است.
کای برد، در بیانیهای که توسط نشریه پولیتیکو منتشر شد، گفته است: «انسانها همیشه باید تنها کسانی باشند که کنترل سلاحهای هستهای را در دست دارند. این فناوری خطرناکتر از آن است که بشود رویش قمار کرد. این لایحه پیام روشنی برای دنیا خواهد داشت و به دنیا میگوید که آمریکا هرگز برای خودکار کردن فرماندهی و کنترل هستهای گامی برنخواهد داشت.»
برد با اد مارکی، سناتور دموکرات ماساچوست که تلاش میکند شرط بمب هستهای تقویت شده با هوش مصنوعی را به لایحه بزرگ بودجه دفاعی اضافه کند دیدار کرد.
یکی از افراد نزدیک به سناتور مارکی به پولیتیکو گفت: «مارکی و برد دارای نگرانیها و دغدغههای مشترکی درباره تکثیر و تولید هوش مصنوعی در امنیت و دفاع ملی بدون هر گونه گاردریل و محدودیتی هستند. چون میدانند که خطرات سلاحهای هستهای در دنیا تا چه حد میتواند ویرانگر باشد.» آن دو همچنین درباره روشهای مختلف افزایش آگاهی درباره موضوعات هستهای در میان جوانان صحبت کردند.
جی. رابرت اپنهایمر مهمترین فرد در پروژه ساخت بمب اتم توسط آمریکا در پایان جنگ جهانی دوم بود که در نهایت بر سر دو شهر هیروشیما و ناکازاکی ژاپن فرود آمد.
انتهای پیام/