صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۶)؛

فصل جدید از نظام نوآوری فناورانه در واحدهای تولیدی

رئیس اتحادیه قنادان گفت: استفاده از تکنولوژی و فناوری‌های جدید در صنعت تولید شیرینی موجب شده کیفیت محصولات با توجه به نیاز بازار افزایش و تا بخشی از هزینه‌های تولید کاهش پیدا کند.
کد خبر : 859364

علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: تولید شیرینی با ورود تکنولوژی‌های جدید به بازار از شیوه سنتی خارج و به سمت تولید صنعتی درحرکت است البته این گذر از سال‌های پیش آغاز شده و امروزه سرعت گرفته است. 

بهره‌مند گفت: امروزه استفاده از تجهیزات مدرن برای تولید انواع شیرینی گام بزرگی در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای در بخش تولید محصولات با روش‌های جدید جزء برنامه‌ها شده است و همین امر موجب شده تا کیفیت محصولات ارائه‌شده به مشتریان افزایش پیدا کند.

رئیس اتحادیه قنادان ادامه داد: افزایش ظرفیت تولید و کیفیت محصولات بخشی از نتایج استفاده از دانش روز در تولید محصول است و خوشبختانه فعالان صنف ما نیز تلاش کرده‌اند تا با استفاده از تکنیک‌های جدید اقدام به تولید محصول کنند.

تامین نباز بازار صنعت شیرینی با فناوری‌های جدید 

به گفته این مسئول صنفی؛ ظرفیت بالای تولید محصولات در این بخش با توجه به دانش روز توانسته بخش زیادی از تقاضای بازار مصرف را با سرعت بیشتر و کیفیت بهتر تأمین کند و این موضوع در صورت حمایت از تولیدکنندگان می تواند به بازا‌رهای جهانی هم راه یابد.

او تصریح داشت: طراحی و ساخت تجهیزات به روز دنیا توسط متخصصان ایرانی باید بیش از گذشته مورد حمایت قرار بگیرد تا تکنولوژی در حوزه تولید شیرینی و محصولات وابسته به این صنف علاوه بر اشباع بازار داخلی به بازارسایر کشورها نیز ورود کند. 

بازار رونق دارد؟

این مقام مسئول صنفی درباره وضعیت بازار قنادان گفت: در حال حاضر بازار قنادان رونقی ندارد که بخشی از آن به دلیل گرمی هوا است. البته در ایام محرم نیز میزان مصرف شیرینی کاهش پیدا می‌کند بنابراین در بازار رونقی نداریم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر تأثیر تورم و رکود اقتصادی بر فعالیت صنف قنادان اظهار کرد: بدون تردید شرایط کلان اقتصاد کشور بر میزان تولید و فروش واحد‌های فعال در صنف قنادان نیز تأثیرگذار بوده است.

بهره‌مند ادامه داد: در شرایطی رکود اقتصاد میزان تولید و فروش واحد‌های قنادی کاهش‌یافته است، اما آمار دقیقی از میزان کاهش و یا تعطیلی واحد‌ها به دلیل تبعات رکود تورمی نداریم.

افزایش سرسام‌آور قیمت مواد اولیه

رئیس اتحادیه قنادان درباره وضعیت تولید در این صنف گفت: قیمت مواد اولیه موردنیاز قنادان افزایش سرسام‌آوری داشته و همین امر موجب شده تا قیمت کالای نهایی نیز جهش معناداری داشته باشد.

بهره‌مند بابیان این‌که گران شدن قیمت شیرینی بر ریزش مشتری تأثیر مستقیم داشته است، افزود: پس از حذف ارز ترجیحی قیمت تمام مواد اولیه این صنف گران‌تر شد بنابراین تغییر قیمت شیرینی امری طبیعی بود.

وی ادامه داد: پس از حذف ارز ترجیحی دیگر برای فروش شیرینی نیز قیمت‌گذاری دستوری انجام نمی‌شود، اما با توجه به شرایط بازار و کاهش مصرف تلاش می‌شود تا قیمت شیرینی برمبنای آنالیز دقیق قیمت مواد اولیه انجام شود.

این مسئول صنفی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه دلیل قیمت روزانه شیرینی چیست؟ تصریح کرد: با توجه به اینکه شاهد تغییر مداوم قیمت مواد اولیه و کالا‌های اساسی هستیم بنابراین قنادان نیز ناگزیر از قیمت‌گذاری برمبنای نرخ مواد اولیه هستند. طبیعی است که قنادان تبعات افزایش نرخ خامه، روغن، شکر، آرد، آجیل و سایر اقلام مصرفی را در نرخ نهایی شیرینی لحاظ کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر