ظرفیتسازی فناورانه در تولید محصولات شیرینی و شکلات
جمشید مغازهای دبیر انجمن شیرینی و شکلات در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: صنعت شیرینی و شکلات همواره با علم روز دنیا در حرکت بوده و با تنوع در سبد مصرفی به دلیل افزایش سلیقه مشتریان، محصولات این صنعت در بازار رقابتپذیر است.
مغازهای افزود: تجهیز صنعت شیرینی و شکلات به تکنولوژی و دانش روز موجب شده تا ظرفیت تولید در این صنعت همواره بالا باشد. استقبال مشتریان از محصولات فناورانه موضوعی است که در سالهای اخیر مورد توجه صنعتگران قرار گرفته و هر روز شاهد تولیدمحصولات جدید با روشهای نوین در بازار هستیم.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات ادامه داد: بهرغم اینکه واحدهای صنعتی تولید شیرینی و شکلات مشکلی به لحاظ ماشینآلات و تجهیزات ندارند، اما امروز با مشکلاتی در تأمین مواد اولیه روبرو هستند. تأثیر نوسان نرخ ارز بر روی مواد اولیه و گرانی هزینه تولید، موضوعی است که موجب نگرانی صنعتگران این صنعت شده، اما با توجه به نیاز بازار فعالیت این صنعت همچنان با قدرت در حال انجام است.
عمده مشکلات صنعت شیرینی و شکلات
این فعال صنفی با تأکید بر اینکه نیازبیشتر این صنعت به محصولات وارداتی است؛ گفت: امروزه تولیدکنندگان در صنعت شیرینی و شکلات در تأمین تمامی مواد اولیه ازجمله کاکائو، شکر، روغن، آرد، گندم و ... با چالشهایی مواجه هستند. عدم تأمین مواد اولیه موردنیاز صنعت موجب شده تا در فرایند تولید با معضلاتی مواجه شویم.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات تأکید کرد: بدون تردید کاهش ظرفیت تولید به دلیل عدم تأمین مواد اولیه علاوه بر روند صادرات کالا به بازارهای داخلی نیز تأثیر گذاشته است.
مغازهای گفت: تا سالهای گذشته صادرات محصولات تولیدی در ایران برای کشورهای اروپایی و منطقه هدفگذاری شده بود؛ اما امروزه به دلیل تعلل در رساندن مواد اولیه به تولید کنندگان شیرینی و شکلات، ترکیه توانسته بازارهای صادراتی را از ایران بگیرد و محصولات تولیدی این کشور صدرنشین بازارهای منطقه شده است.
انتهای پیام/