صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش ایمنی مزارع کشاورزی با حصارهای الکتریکی ایران‌ساخت

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید حصارهای الکتریکی برای ارتقای ایمنی مزارع کشاورزی شدند.
کد خبر : 859240

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار نصری نصفچی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید فنس‌های الکتریکی با توجه به نیاز کشاورزی و باغ‌داری کشور عنوان کرد: فنس الکتریکی یکی از محصولات دانش‌بنیان تولیدی این شرکت است. این محصول نخستین بار برای جلوگیری از تردد حیوانات اهلی و وحشی در ۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی پیاده‌سازی و اجرا شد.

این فعال فناور، کاربرد وسیع و عملکرد موثر این شیوه و نبود کالای مشابه در کشور را زمینه‌ساز تولید این محصول دانش‌بنیان برشمرد و گفت: با انجام پژوهش‌های توسعه‌ای برای تولید و معرفی این دستگاه در کشور، حصار الکترونیک و بازدارنده، ثبت اختراع شد و با توسعه تحقیقات، اکنون تجهیزات و ادوات فنس الکتریکی در ابعاد گسترده و داخل کشور تولید می‌شود.

نصری ادامه داد: طی ده سال گذشته برای جلوگیری از ورود غیر مجاز و حفاظت پیرامونی از مرز‌ها و اماکن صنعتی و تجاری نیز دستگاه‌های مختلفی را ساخته و به بازار داخلی و خارجی عرضه کرده‌ایم. شرکت اکنون تولیدکننده ۱۲ مدل از سیستم‌های مرکزی فنس الکتریکی است که عرضه و اجرا می‌شود. ۳۱ مورد از ادوات جانبی مانند انواع پست‌ها، مقره‌ها و کشند‌ها و... نیز از محصولات تولیدی شرکت به شمار می‌روند که برای اجرای کامل فنس الکتریکی از الزامات محسوب می‌شود.

وی درباره مهم‌ترین کاربرد‌های فنس الکتریکی بیان کرد: این فنس‌ها در چهار حوزه کاربرد دارند و به عنوان یکی از ادوات مکانیزه در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی، حیات وحش و محیط زیست، مانعی موثربرای جلوگیری از ورود حیوانات اهلی و وحشی در حریم محصور شده هستند. همچنین به عنوان ابزاری کارآمد برای جلوگیری از ورود غیر مجاز در اماکن مسکونی، تجاری و صنعتی کاربرد دارند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، محافظت از گردشگران و طبیعت‌گردان را یکی دیگر از کاربرد‌های این فنس‌ها برشمرد و افزود: کسانی که به واسطه الزامات شغلی و یا برای تفریح باید در اماکن باز مانند کوه یا صحرا کمپ‌گذرانی کنند با این دستگاه از حمله حیوانات وحشی در امان می‌مانند. این گروه از دستگاه‌های تولیدی شرکت با باطری داخلی و یا شارژر‌های موبایل کار می‌کنند.

نصری ادامه داد: گروه دیگر از محصولات تولیدی شرکت برای جلوگیری از ورود غیر مجاز از مرز‌ها و یا جلوگیری از دسترسی متجاوزین به مناطق حساس راهبردی، طراحی و ساخته شده است. این گروه از محصولات تولیدی شرکت با استفاده از فناوری بسیار پیشرفته سخت‌افزاری و نرم افزاری برای حفاظت پیرامونی وسیع مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این فعال حوزه دانش‌بنیان با بیان این‌که تمامی تجهیزات این محصول به غیر از قطعات نیمه هادی در کشور ساخته و استفاده می‌شود، ادامه داد: محصولات خود را بدون مهندسی معکوس طراحی و ساخته‌ایم و پس از ۲۰ سال تحقیقات بنیادی، این گروه از محصولات به دلایل مختلف از جمله تنوع و نیازمندی به پشتیبانی آنلاین، کمتر در معرض رقابت خارجی قرار می‌گیرد؛ همچنین دارای مزیت کامل رقابتی از لحاظ فناوری و قیمت تمام شده هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر