حجتالاسلام علوی تهرانی: مخالفت با سیدالشهدا و جلسات مذهبی، مخالف با هدایت است
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری آنا به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم حسینیه مجازی خود را راهاندازی کرد تا در قالب خبر، گزارش، مصاحبه، شعرخوانی مطالبی را به مخاطبان در قالب حسینیه مجازی عرضه کند تا همراهان در مجلس عزای حسینی مهمان باشند.
بر اساس این گزارش، حجت الاسلام سیدمحمدباقرعلوی تهرانی به موضوع امامت روح دین به سخنرانی پرداخت و اظهارداشت: سال گذشته به دو سوال پاسخ دادم سوال اول اینکه چرا در طول سال جلساتی برای بزرگداشت سیدالشهدا(ع) داریم و سوال دوم این بود که چرا این بزرگداشت را در قالب هیأت و عزا برگزار میکنیم؟ در مقام سوال اول پاسخ دادم و ثابت کردم که برگزاری مجالس عزای سیدالشهدا(ع) واجب و ضروری است و اگر برگزار نشود، خلل ایجاد میکند. برای این جلسات و تمام شئون آن برکات فراوان و حیرتآفرین از سوی ائمه معصومین(ع) اعلام شده است بنابراین باید به آن بپردازیم.
وی با بیان اینکه پرداختن به این عزاداری راه رسیدن به هدایت است، گفت: نجات و هدایت بشریت به دست حسین بن علی(ع) است و کسی بینیاز به هدایت نیست بنابراین نیاز است که این جلسات برگزار شود. مخالفت با سیدالشهدا و این جلسات، مخالف با هدایت است. تنها کسی که با هدایت مخالف است، ابلیس است و هرکس به شکلهای مختلف با عزاداری سیدالشهدا(ع) مخالفت میکنند حزب شیطان است.
علوی تهرانی با اشاره به اینکه از امشب که شب اول است تا پایان ماه صفر این حزب شیطان فعال است و شبهات فراوانی درباره عزاداری مطرح میکنند و عزا به را به استهزا میگیرند، گفت: این افراد حرفهایشان به قدری مسخره است که شبهه را با عالم دین بیان نمیکنند، بلکه در مترو حرف میزنند. شبهات مترویی هم که جایگاهش مشخص است. اگر کسی این شبهات برایش حل نشود ناخواسته در دام شیطان میافتد بنابراین باید این جلسات و بزرگداشتها برگزار شود.
این استاد اخلاق با تاکید بر اینکه راه نجات بشر و جامعه قرار گرفتن در مسیری است که ما را در کمال دنیوی و اخروی برساند، تصریح کرد: انگیزه تمام فعالیتهای بشر همین است. عدهای آگاهانه به این مسیر وارد میشوند لذا با بصیرت در مسیر وارد میشوند و این مسیر چیزی جز تبعیت از رسول خدا نیست. تبعیت رسول خدا نیز تنها برای افراد با ایمان مقدور است. ایمان هم جز تسلیم بودن در برابر حقیقت دین نیست.
وی ضمن بیان این مطلب که امیرالمومنین(ع) میفرماید اگر فردی تنها یک فضیلت داشته باشد من آن را میپذیرم اما اگر دین نداشته باشد، آن را نمیپذیرم، گفت: ما باید جان و مال را سپر دین قرار دهیم این نشان دهنده اهمیت دین است.
علوی تهرانی تصریح کرد: خداوند در سوره غافر میفرماید: «وَقَالَ رَبُّکُمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ؛ و خدای شما فرمود که مرا با (خلوص دل) بخوانید تا دعای شما مستجاب کنم.» در آیه ۳۴ سوره ابراهیم میفرماید: «وَ آتاکُمْ مِنْ کُلِّ ما سَأَلْتُمُوهُ ؛ و از هرچیزى که از او خواستید، به شما داد» یعنی خداوند میفرماید از من بخواهید که من عطا میکنم. در مقوله دعا دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. در حالات حضرت ابراهیم(ع) داریم که هرکس حاجتی داشته باشد اگر مخالف شرع نباشد، خداوند به او میدهد.
انتهای پیام/