بانک صادرات ایران حامی صنعت برق کشور است
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، وی در این بازدید که به همراه هادی آقابابایی معاون سرمایهگذاری و امور شرکتها، منصور شیخالاسلامی مدیر امور حوزه مدیریت و ارتباطات بانک صادرات ایران و با حضور مدیران عامل، اعضای هیاتمدیره و معاونین شرکتهای سرمایهگذاری خوارزمی، توسعه برق و انرژی سپهر و نیروگاه شهید منتظر قائم برگزار شد، از تلاشهای شبانهروزی کارکنان این نیروگاه قدردانی کرد و افزود: خدا را شاکریم که با وجود شرایط سخت اقتصادی و شدیدترین تحریمها، با همت مدیران و کارکنان، شاهد رونق تولید در نیروگاه هستیم و افتخار میکنیم این مجموع 20درصد برق استان البرز و تهران را تولید میکند و این امر برای بانک صادرات ایران بسیار حائز اهمیت است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از 50 سال از عمر این نیروگاه گذشته، همچنان شاهد خدمترسانی به مردم و تولید مستمر برق به عنوان یک محصول حیاتی و مهم هستیم. علاوه بر حساسیت در حوزه اقتصادی به لحاظ امنیتی هم صنعت برق کشور یک جایگاه ویژه و ممتازی دارد.
ایمانی خاطرنشان کرد: این نیروگاه به عنوان یک مجموعه خلاق در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص عمل کرده و نسبت به انتقال این دانش به سایر نیروگاههای کشور اقدام کرده است. صنعت برق یک نیاز عمومی در کشور است. از این رو بانک صادرات ایران آمادگی دارد که از همه ظرفیتهای خود در مسیر رشد تولید برق در نیروگاه استفاده کرده و برای پایداری این نیروگاه از هیچ حمایتی دریغ نخواهد کرد.
در جریان این بازدید که از بخشهای مختلف از جمله واحدهای مدار تولید شامل نیروگاه بخار، نیروگاه گازی و سیکل ترکیبی و اتاق فرمان سیکل ترکیبی انجام شد، معاون سرمایهگذاری و امور شرکتهای بانک صادرات ایران، با قدردانی از زحمات کارکنان این نیروگاه گفت: در ابتدای امسال به یاری خداوند متعال و با درایت مدیران O&M نیروگاه زواره اصفهان به شرکت مدیریت تولید برق منتظر قائم واگذار شد.
هادی آقابابایی افزود: با توجه به سیاستهای قیمتگذاری نرخ برق، سرمایهگذاری در بخش خصوصی و توسعه حوزه نیروگاهی با چالش مواجه است و در حال حاضر باید تمام تلاش خود را در توسعه زمینههای بازرگانی، خدمات فنی و بهبود بهرهوری در نیروگاه به کار بگیریم.
محمد جعفری اناری، مدیرعامل شرکت توسعه برق و انرژی سپهر نیز با اشاره به استراتژیک بودن صنعت تولید برق و تعهد و همت مداوم کارکنان مجموعه بر نگهداری و بهرهبرداری صحیح از مجموعه با قدمت بالغ بر 50 سال تاکید کرد و گفت: با توجه به عمق دانش فنی مجموعه نیروگاهی منتظر قائم، بخش عمدهای از تعمیرات در داخل نیروگاه انجام شده و همچنین ارائه خدمات فنی و مهندسی به سایر نیروگاههای کشور در این نیروگاه صورت میپذیرد.
گرشاسب جمشیدنژاد، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق منتظر قائم نیز ضمن تشریح وضعیت شرکت، وضعیت نیروی انسانی، فرصتها و تهدیدهای پیش رو از جمله کاهش قابل توجه مصرف آب با تغییر ساختار برج، بازیافت 250 متر مکعب در ساعت آب با احداث تصفیهخانه، خدمات نظارتی و مشاوره و بازرسی فنی به سازمانهای بیرونی به واسطه مجاورت با مراکز مهم صنعتی نیروگاهی کشور، انجام خدمات بهرهبرداری و تعمیرات (O&M) برای سایر نیروگاههای کشور و همچنین مشکلات صنعت برق را تشریح کرد.
بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانکهای بزرگ حامی و پشتیبانیکننده از صنعت برق کشور شناخته میشود به نحوی که در تامین مالی احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و صنایع جانبی صنعت برق نقش مهمی داشته است و طرحهای بزرگی چون شرکت انرژی گستر جم(نیروگاه)، نیروگاه سیکل ترکیبی مولد برق اسلامآباد، نیروگاه گازی و سیکل ترکیبی برق مپنا گناوه، شرکت سیم و کابل ابهر و شرکت تولیدی صنعتی راد و کابل شمال پارس از جمله پروژههای بزرگی است که با حمایت بانک صادرات ایران به بهرهبرداری رسیدهاند.
انتهای پیام/