صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بیانیه هیئت‌داوران نهمین دوره جشنواره فاوا منتشر شد

هیئت‌داوران نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات بیانیه‌ای را درخصوص داوری آثار فعالان این حوزه منتشر کرد.
کد خبر : 858752

به  گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات با شعار «ایران هوشمند و متصل» برای معرفی برگزیدگان این جشنواره با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شد.

هیئت‌داوران نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت برگزاری این جشنواره بیانیه‌ای را منتشر کردند. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از یک وقفه چندساله در برگزاری کـه بـه دلیل شیوع بیاری کرونا بوده است، مجدداً بـا شعار«ایران هوشمند و متصل» شروع بـه فعالیت کرد. تحول دیجیتال در دوران پساکرونا با توجه به ظهورفناوری‌های نوین، منجر به تغییر مدل‌های کسب‌وکار و درنهایت تغییر سبک زندگی مردم در سطح ملی و سازمان شده و اهمیت دوچندان پیداکرده اسـت. بنابراین صنعت فاوا در کشور ضمن کمک بـه توسعه اقتصاد دیجیتال، موجب توانمندسازی سایر صنایع شده و در تحقق شعار سال «افزایش تولید، مهار تورم» نقـش به سزایی دارد.

هیئت‌داوران نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است در راستای تحقق اهداف این دوره از جشنواره برای ایجاد فضای رقابتی سالم و پرشور و نشـاط علمی، تعاـل و همکاری بین متخصصان کشور، حمایت از تولیدات بومی و تکریم نخبگان و فعالان برتر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به اعتبارسنجی طرح‌های پیشنهادی مشارکت داشـته باشد.

این دوره از جشنواره شـامل ۴ محور اصلی و ۱۴ زیر محور تعریف‌شده اسـت. محورهای اصلی جشنواره شامل شبکه ملی اطلاعات، دولت هوشمند، پسـت هوشمند و صنعت فضایی بوده و سازمان‌ها و بنگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات الکترونیکی، اپراتورهای ارتباطی و پستی، مراکز داده و ارائه‌دهندگان خدمات ابری زیرساختی، تولیدکنندگان تجهیزات شبکه ملی اطلاعات، تولیدکنندگان زیرسیستم‌های ماهواره و ارائه‌دهندگان خدمات فضاپایه مشارکت داشتند.

به‌منظور ترویج و معرفی خدمات الکترونیکی و خدمات هوشمند دستگاه‌ها، محور دولت هوشمند در چهار زیر محور پنجره واحد خدمات، مرکز ملی تبادل، خدمت هوشمند و مشارکت الکترونیک، در این دوره از جشنواره تعریف‌شده است. در محور شبکه ملی اطلاعات و با توجه به اهمیت راهبردی اسـتقلال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ضرورت اکتساب، انطباق، جـذب و بومی‌سازی فناوری‌های نوین، یکی از زیر محورهای جشنواره بـه تعامل فناورانه شرکت‌ها در حوزه تحقیق و توسعه محصولات زیرساخت شبکه ملی اطلاعات اختصاص داده‌شده اسـت. همچنین با توجه به اهمیت بومی‌سازی سکو‌ها و خدمات پایه، زیر محورهای مراکز داده و ارائه‌دهندگان سکو‌های خدمات ابری و شبکه‌ها و پیام‌رسان‌های اجتماعی فراگیر در نهمین جشنواره در نظر گرفته‌شده است که نقش پررنگی در توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور را ایفا می‌کنند. در بخش فضایی کشور و به‌منظور ترویج محصولات و خدمات فضاپایه و توسعه زنجیره ارزش صنعـت فضایی، در دو زیر محور طراحی و ساخت سامانه‌ها و زیرسامانه‌های ماهواره و ارائه خدمات فضاپایـه، در نهمیـن جشـنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف‌شده است. در کنار سه محور بیان‌شده، محور پست هوشمند نیز در این جشنواره مورد توجه ویژه قرارگرفته اسـت.

در این دور از جشنواره، علیرغم مدت کوتاهی کـه بـرای ثبت‌نام و ارسال پیشنهاد در نظر گرفته‌شده بود، در برخی از محورهـا استقبال بسیار خوبـی صـورت گرفت که در ۴ کارگروه تخصصی بـا حضور داوران متخصص از صنعت و دانشگاه بررسی و اولویت‌بندی شـدند و نهایتاً توسـط هیئت‌داوران موردبررسی و ارزیابی نهایی قرار گرفـتند. شایان‌ذکر است در ایـن جشـنواره، در برخی از زیرمحورها بـا توجه به میزان بلوغ فناوری، محصول یا خدمات ارائه‌شده، بــا نظر هیئت‌داوران رتبه‌بندی شرکت‌کنندگان از رتبه دوم آغازشده است که حامل پیام ظرفیت رشد و توسعه بیشـتر در دوره‌های آتی جشنواره هست.

به گزارش آنا نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) برای ایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط علمی، تعامل و همکاری بین متخصصان کشور، حمایت از تولیدات بومی و تکریم نخبگان و فعالان برتر حوزه ارتباطات و در چهار محور اصلی و ۱۲ زیرمحور همزمان با روز جهانی ارتباطات برگزار شد.

شبکه ملی اطلاعات، دولت هوشمند، پست هوشمند و صنعت فضایی محورهای اصلی جشنواره نهم هستند. سازمان‌ها و بنگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات الکترونیکی، اپراتورهای ارتباطی و پستی، مراکز داده و ارائه‌دهندگان خدمات ابری زیرساختی، تولیدکنندگان تجهیزات شبکه ملی اطلاعات، تولیدکنندگان زیرسیستم‌های ماهواره و ارائه دهندگان خدمات فضاپایه در این جشنواره حاضر شدند.

حضور در این جشنواره از ۲۸ فروردین‌ماه و با انتشار فراخوانی آغاز شد. آخرین مهلت ارسال مستندات نیز دوازدهم اردیبهشت‌ماه بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر